Unde gasesti cele mai ieftine oferte rent-a-car

Daca trebuie sa plecati urgent undeva datorita unor evenimente neasteptate, iar masina personala este in service sau nu aveti suficient timp la dispozitie sa faceti verificarile de rigoare care se impun inainte de parcurgerea oricarui traseu mai lung, o alternativa mai confortabila de transport la calatoriile cu mijloacele in comun precum tren, autocar etc., o constituie inchirierea unei masini dintr-un parc auto. In parcul nostru rent-a-car, puteti gasi o larga diversitate de modele fiabile, noi, in perfecta stare de functionare!

Optand pentru serviciul de inchirieri auto ieftine Audi A6 in Otopeni si Bucuresti, asigurati succesul calatoriilor dumneavoastra catre orice destinatie dorita, beneficiind de dotari moderne si confort sporit in timpul rularii, indiferent de sezon si de vremea de afara. In plus, firma noastra va poate pune la dispozitie scaune pentru copii, gratuit, daca ne anuntati in prealabil ca doriti acest lucru. Alte beneficii de care puteti profita in mod gratuit sunt serviciul de sistem GPS, asigurarea Casco in caz de accident si asistenta 24h24.

Alte masini fiabile si moderne care pot fi inchiriate la un pret excelent sunt urmatoarele: Mercedes CLK, Volkswagen Passat, autoturisme Opel Astra, Ford Mondeo si Skoda Octavia, alaturi de multe alte modele pe care va asteptam sa le descoperiti in flota noastra! Daca preferati masinile cu tractiune 4×4, avem pentru duamneavostra SUV-uri sportive Volkswagen Touareg, vehicule tip jeep cu 7 locuri Toyota Land Cruiser, alaturi de masini de inchiriat Hyundai Santa Fe si Hyundai Tucson cu motorizare diesel.

Daca unii soferi se orienteaza catre masini cu cutie automata de viteze, altii pot fi in schimb familiarizati cu cutia de viteze manuala. Echipa noastra rent-a-car a tinut cont de acest lucru, furnizand spre inchiriere in Bucuresti si in Otopeni, atat modele de autoturisme automate, cat si cu transmisie manuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare