Voi ce preferati: oja semipermanenta sau geluri UV?

Tehnicile noi in manichiura permit femeilor sa obtina mai usor unghii ca ale manechinelor de pe podiumuri sau din revistele de moda, deoarece lasa loc creativitatii. Pentru a crea modele expresive de unghii, acum aveti la indemana diferite nuante minunate de oja semipermanenta, dar si geluri UV colorate.

Daca vrei sa realizezi o manichiura perfecta, asa cum vezi pe catwalk sau in pictoriale, poti opta pentru manichiura cu gel sau cu lac semipermanent. Ojele semipermanente va permit sa va bucurati de o culoare intensa si de un aspect impecabil, fara sa va faceti probleme ca dupa trei zile ele se vor deteriora. Unicul inconvenient tine de faptul ca o data la trei saptamani va fi nevoie sa va programati la salon pentru a va reface manichiura, in cazul in care nu o faceti singura de acasa ori nu aveti o lampa UV, necesara pentru fixarea culorii. Unghiile continua sa creasca dupa aplicarea ojelor semipermanente. Daca aveti unghii fragile, casante si care se exfoliaza, acest tip de manichiura este cu siguranta potrivit pentru dumneavoastra. De ce? Avantajul suprem de care va veti bucura este ca manichiura isi va pastra eleganta si aspectul incantator de dimineata pana seara pentru aproximativ trei saptamani, chiar si in conditiile in care va ocupati de diverse treburi casnice, spalati sau gatiti.

O alta alternativa este sa folositi geluri UV pentru manichiura nail-art speciala, ideala pentru ocazii festive sau evenimente importante . Ca accesorii, puteti sa utilizati elemente de fantezie, aplica mini bijuterii si pietre, paiete, catifea, iar lista poate continua, totul tinand de imaginatia fiecareia dintre voi. Tehnica manichiurii semipermanente presupune pilirea unghiilor inainte de aplicarea ojei, asa ca daca doriti sa aveti unghii cu adevarat fabuloase mai mult timp, de exemplu atunci cand plecati poate intr-o vacanta exotica in luna de miere, varianta manichiurii cu gel este cea mai potrivita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare