Verighetele pentru domni – o alegere complicata sau simpla?

In ziua de astazi, societatea moderna nu mai percepe drept bizar ca barbatii sa mearga periodic la saloane cosmetice sau de infrumusetare. Deci, de ce ar fi ciudat ca un barbat sa fie confuz atunci cand alege benzile de nunta pentru el si viitoarea mireasa? Chiar daca unele cupluri moderne aleg impreuna perechea de verighete din aur, si barbatii pot opta pentru mai multe diamante pe inel sau pentru gravarea unui text dorit.

Noua colectie de verighete aur Dreams of Love numara cele mai stilate si trendy modele de inele de nunta pentru barbati si femei. Designerii nostri s-au intrecut in a crea cele mai fermecatoare si originale benzi modelate din aur galben, alb si roz de 14 si 18 carate. Finisajele moderne aplicate contribuie la aspectul elegant si rafinat al inelelor de lux din aceasta noua colectie, fiind de doua tipuri: lucioase si mate sablate. In functie de preferinte, puteti alege un model potrivit gusturilor si personalitatii dumneavoastra!

Dintre toate pietrele pretioase, se pare ca barbatii prefera drept ornamente pentru inelul de casatorie diamantele negre sau un rubin mare, rosu-inchis. Iar in ceea ce priveste personalizarea, ei opteaza pentru texte scurte (“Forever yours”, “until the end” etc.) in engleza sau in latina, dar si pentru gravarea numelui si datei casatoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare