Ultimele retusuri la cabana

Atunci cand vrei sa locuiesti permanent intr-o cabana, la munte, trebuie sa iei in considerare toate detaliile si astfel nu vei simti lipsa confortului din oras.

A locui in mijolcul naturii este foarte relaxant dar trebuie, intotdeauna, sa fii atent pe unde calci, deoarece se pot intampla accidente si spitalul nu este chiar langa tine.

Eu am luat toate masurile de precautie, inclusiv covoare profesionale pentru scarile exterioare ale cabanei, ce conecteaza parterul de etaj.

Acestea sunt fabricate din lemn masiv, insa, atunci cand ploua sau ninge, acestea devin foarte alunecoase.

Fiind deja un client fidel pe Sanito.ro, deoarece de la acest magazin ma aprovizionez mereu cu detergenti, am vauzt ca detine si o gama pentru covorase profesionale.

Avand nevoie de un covoras pentru scarile exterioare, am analizat produsele lor si am decis ca voi achizitiona 7 bucati de covoare pentru trepte Frost.

Acestea sunt foarte rezistente la temperaturi extreme iar, datorita gaurilor de drenaj, apa nu va fi retinuta in inelele prezente pe suprafata acestor covorase.

Acestea au o dimensiune individuala de circa 29 cm x 105 cm iar compozitia din care sunt fabricate este un cauciuc natural, dur dar, in aceealsi timp, flexibil. Covorul pentru trepte Frost se fixeaza prin intermediul unor dibluri pe scari iar acestea vor oferi o aderenta si mai buna.

In functie de necesitatile clientului, aceste covoare sunt disponibile si in alte marimi insa doar la comanda.

Eu am ales modelul standard, deoarece dimensiunile erau perfecte pentru scarile cabanei mele.

De cand am pus aceste covoare nu am mai avut nicio problema cu aderenta scarilor. Chair si iarna, atunci cand temperaturile scad sub 0 grade, acestea isi fac datoria.

Recomand produsul tuturor celor care isi doresc un covoras aspectuos, ce ofera siguranta, indiferent de conditiile meteo de afara.

Sanito.ro este magazinul de incredere la care poti sa apelezi de fiecare data cand doresti sa aduci siguranta in locuinta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare