Daruri pentru o inima ce a incetat sa bata

Se spune ca daca ai ceva de daruit trebuie sa te grabesti, sa nu ramai cu darul nedat. Se intampla atat de multe lucruri in lume, incat fie inima ta te poate trada si poate inceta sa mai bata, fie inima celui pentru care ai primi cadoul.

Aveti mame in varsta sau bunici? Daruiti-le flori, cat ele le mai pot admira cu privirea, mangaia cu degete tremurande si simti parfumul!

Da, ne ducem cu flori si la morti, dar inima care a incetat sa mai bata nu se mai poate bucura de frumusetea lor!

Asta inseamna ca daca decedatul nu mai aude si nu mai vede, trebuie abandonat? El, cel care s-a instrainat pentru bunastarea familiei, sa fie inmormantat in pamant strain sau sa apelam la firme cu experienta ce ofera servicii de repatriere decedati

Aducerea trupului neinsufletit in tara si organizarea unei ceremonii de inhumare decente sunt ultimele cadouri pe care le putem face inimii care a incetat sa mai bata. Decedatul merita sa primeasca omagii de la cei care l-au cunoscut la capela, flori de la prieteni si de la rude, lacrimi de la cei indurerati.

De ce sa ne ramana mortii in pamantul Germaniei, cand firme cu oameni atenti si bine pregatiti ofera servicii premium de repatriere decedati Germania

Oricat ar fi de greu, nu ne putem dezice de ei, cand au trecut in nefiinta.

Supravietuitorul are obligatia morala sa ii asigure ceremonia decenta a iesirii de pe scena vietii sau poate apela la profesionisti, care au experienta si spirit de organizare.

O inima care a batut tot timpul pentru cei dragi si pentru tara ei, trebuie adusa acasa. Acesta este cel mai de pret dar pe care i-l putem face.

Nu va fi greu si nici nu va costa mult, mai ales ca noi nu ne vom deplasa in tara indepartata unde s-a petrecut nenorocirea.

Ei au pregatite sicriele si hainele frumoase si tot acesti oameni bravi vor spala trupul neinsufletit, il vor imbalsama, aranja si aseza cu respect in casa de veci.

Masina cu insemne funerare va sosi la timp si datorita ei vom primi in dar inima care candva a batut cu dragoste pentru noi si vom putea sa ii facem ultimele daruri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare