Tutorial video (2)

Iata si cel de al doilea episod din seria de tutoriale video,eventualele balbe sau mici lipsuri de concentrare va rog sa le scuza-ti,nu sunt un profesionist in ale tutorialelor.Vor mai urma si alte tutoriale curand.Setati hd.

4 comentarii la “Tutorial video (2)

  1. Buna seara, multumesc pentru raspuns,ti-am citit si vazut tutorialele,cu siguranta imi vor fi de ajutor , spun asta pentru ca mi-am descarcat PHP dar nu stiu sa-l instalez si am sa vad miine ce fac , trebuie sa gasesc pe cineva.As mai vrea sa stiu in afara de plugin-ul php ce alt plugin mi-ar mai trebui si in legatura cu divurile , ele pot fi schimbate numai la temele blank?Eu am o tema de pe wordpress ,nu ii pot schimba divurile? Si as mai vrea sa stiu unde gasesc acel CSS, in video tutorial ai dat clik pe „div id page……dupa care te-ai dus cu mausul undeva jos si ai spus „si-o sa-i dam structura in css”, aici nu inteleg ce ai facut de ti-a aparut cealalta pagina unde tu modificai divurile, mentionez sunt incepatoare.Ma mai interesa sa stiu cite ceva si despre sitebar-ul de jos, acolo unde tu ai contact,blogroll,pagini.Inca o data multumesc de ajutor.

  2. Salut,te-am adaugat pe skype,am nevoie de o tema si am vazut pe un forum ca iei 5 euro,astept sa dai accept sa vorbim si apropo faci o treaba foarte buna pe acest blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare