Securitatea blogului tau

Daca pana acum nu te-ai gandit la securitatea blogului/site-ului tau poate e timpul sa o faci.Din pacate unul dintre blogeri pe care ii cunosc online Paul azi se pare ca a avut probleme cu blogul a postat si o poza pe facebook.Intre timp a rezolvat problema.Am mai citit si la Andrei pe blog despre un global atack deja am inceput sa caut raspunsul la intrebarea cat de sigur e blogul meu.Am schimbat parola din una simpla si scurta in una lunga si mai puternica din cifre si litere.

Am ma instalat si un plugin pe care mi la recomandat tot Andrei si cu ocazia asta il recomand si eu.Asadar nu face din munca care ai depus-o pe blog de atat timp sa o pierzi aiurea…ia masuri.

Aici e pluginul.

12 comentarii la “Securitatea blogului tau

  1. pai nu ti-l sparge doar tie, ei fac un script si scaneaza mii de site-uri… nu au nimic cu tine personal…
   am pus si eu pluginul de ceva zile, e ok, am securizat cateva chestii cu el.

   1. Asta nu mi-a trecut prin cap :-?. Insa nu stiu cum e la blogger cu securitatea si toate astea. Acolo nu prea folosesc pluginuri pentru ca nu am nevoie, nici pentru spamuri sau altceva.

 1. Nu stiu in ce masura te ajuta acel plugin in conditiile in care ai instalate tot felul de pluginuri neupdatate si facute pe brate. In general wordpress-ul este o platforma foarte sigura, iar eventuale „gauri” se gasesc, se raporteaza si se rezolva imediat. Portitele pe care asa zisii hackeri le gasesc nu sunt altceva decat vulnerabilitati ale themei sau pluginurilor folosite 🙂

 2. Better WordPress Security nu este nici pe departe la fel de eficient pe cat este combinatia WordFence + Bullet Proof. De fapt, problema sta in faptul ca multi dintre cei care au blog, folosesc username-ul „admin” si parole penibile. Mai multe despre astea banuiesc ca intuiti unde gasiti. 🙂

 3. E bine totusi ca am recuperat ce era de recuperat si am revenit..
  Grija mare cu parolele, eu totusi am avut o parola destul de puternica – avea 9 caractere dintre care 2 erau cifre. Totusi am fost o victima a acestui atac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare