Tractari auto Bucuresti-langa dumneavoastra intodeauna

Tractari auto Bucuresti ofera servicii non stop in domeniul tractarilor auto, pentru autoturisme, jeep-uri, autoutilitare, diverse utilaje care pot fi transportate pe platforma.

Transportul este asigurat si are un personal calificat cu un grad ridicat de specializare serviciile fiind realizate cu promptitudine, interventiile fiind cat mai rapide. Siguranta, seriozitate, experienta si profesionalism asigura servicii de asistenta pe timp de iarna (pornirea motoarelor, scoaterea din zapada, etc). Sfaturi utile si explicatii detaliate in orice problema privind domeniul auto. Tarife fara concurenta cu posibilitati de negociere a preturilor, pentru firme, se fac discounturi pe baza de contract. La predarea masinii se va completa un proces verbal de predare – primire. Parteneriat cu o gama larga de societati in domeniul auto.

IMG 20170526 WA0003

Tractari auto Bucuresti va ofera servicii complete de tractari auto non-stop, in Bucuresti, national pentru autovehicule noi, defecte sau avariate. Avantajul nostru competitiv il reprezinta tarifele aferente serviciilor oferite, garantandu-va cel mai bun pret. Principalele avantaje oferite de compania noastra sunt:
-siguranta;
-profesionalism;
-promptitudine;
-interventie in maxim 30 min;
Tractari auto Bucuresti este specializata in tractari auto, oferim servicii profesionale pentru a veni in intampinarea eventualelor probleme legate de autovehiculele dumneavoastra, in judetul Iasi si nu numai. Suntem punctuali si devotati in domeniul in care activam. Efectuam tractari auto non-stop intern cu autoplatforme performante. Oferim servicii de calitate, profesionalism si tarife competitive, masina fiind asigurata pe toata durata transportului.
Pe langa serviciul de tractari auto, va oferim si servicii de asistenta tehnica si rutiera. Reparatii auto pe loc, in timp util, pentru orice fel de problema. Tractari auto Bucuresti va vine in ajutor si pentru transportul utilajelor de mici sau mari dimensiuni in conditii optime si de maxima siguranta.
Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei. Incercam sa avem o politica de preturi avantajoasa cu un raport bun calitate-pret. Pentru tractarile speciale, la autovehiculele avariate grav la sistemul de rulare sau directie, si conditiile dificile de incarcare/descarcare, pretul se calculeaza in functie de situatie, durata si complexitate. Principalele noastre atuuri sunt seriozitate, promptitudine si pret.

Asiguram intreaga gama de servicii tractari auto de care toti avem nevoie atunci cand apar probleme cu autovehiculul vostru. Venim in sprijinul celor care se afla in impas oriunde si oricand, indiferent de conditii sau de probleme. Suntem siguri ca oricare ar fi  problema pe care o intampinati noi va vom oferi solutia in cel mai scurt timp posibil, cu maxim profesionalism si promptitudine. Tractam si transportam orice tip de autovehicul, indiferent de starea tehnica a acestora, efectuam recuperarea si transportul automobilelor implicate in evenimente rutiere si transportul unui automobil vechi la cel mai apropiat centru Remat sau transportul automobilelor pentru ITP la cea mai apropiata filiala RAR.​
In procesul de tractare sunt puse la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati:
• Tractarea 24 din 24 de ore / 7 zile din 7;
• Incarcarea si descarcarea autovehiculului (si a resturilor acestuia) în conditii de siguranta;
• Asigurarea vehiculului transportat;
• Transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta (optional);
• Mentinerea legaturii informationale privind stadiul transportului, prin contact telefonic, sofer-client;
Serviciile sunt prestate cu autovehicule în stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil, accentul punându-se permanent pe calitatea serviciilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare