Termohidroizolatii de la Europlastic. Alege calitatea pentru casa ta

termohidroizolatii

Indiferent ca este vorba de o casa, o constructie, un depozit, o cladire care este construita de la zero sau care este in renovare, un element de baza care nu trebuie sa lipseasca din procesul de constructie este materialul de termohidroizolatii. Aceste materiale aduc numeroase beneficii constructiei, protejand-o si ajutand, totodata, la reducerea cheltuielilor la energia electrica.

Tipuri de materiale de termohidroizolatii

O casa sau o constructie nu este completa fara aceste materiale de termohidroizolatii. Rolul acestora este extrem de important atunci cand construiti o cladire, o locuinta sau cand renovati o casa.

Pe piata exista o varietate larga de produse de termohidroizolatii de calitate, menite sa va protejeze casa. Un astfel de material este vopseaua termoizolanta Thermo Top. Datorita proprietatilor si calitatilor sale de exceptie, aceasta vopsea este ideala pentru termoizolarea unei constructii.

Vopseaua termoizolanta Thermo Top reflecta razele infrarosii ale soarelui si are proprietati extrem de eficiente in ceea ce priveste izolatia termica. Mai mult, acest tip de material de termohidroizolatii are si o rezistenta mare impotriva formarii vaporilor de apa care pot conduce la formarea mucegaiului.

O alta caracteristica extrem de importanta a vopselei termoizolante Thermo Top este faptul ca datorita ei se va conserva mult mai bine temperatura din interiorul unei cladiri, a unei incaperi, reducandu-se astfel si costurile la energie electrica.

Vopseaua se aplica foarte usor si poate fi folosita atat in cazul cladirilor vechi ce se afla in renovare, cat si la cladirile noi, la fatade, la acoperis sau la terase. Un alt element ce trebuie mentionat este faptul ca acest tip de material de termohidroizolatii se poate folosi pe orice suprafata, avand o aderenta deosebita.

Un alt tip de material de termohidroizolatii este reprezentat de spuma poliuretanica. Aceasta este considerata drept cel mai bun sistem de termohidroizolatii din lume. Datorita etanseitatii ideale, spuma poliuretanica protejeaza cladirile intr-o maniera deosebita atat din punct de vedere hidro, cat si termic. Un plus pe care il detine acest material este faptul ca spuma poliuretanica este si o buna izolatie fonica.

Cu o aderenta ridicata, spuma poate fi aplicata pe orice tip de material, fiind rezistenta si la traficul pietonal, la acoperisuri, mansarde sau terase. Mai mult, cu o protectie deosebita pe care o are impotriva apei, dar si a disiparii caldurii din interior, acest tip de material de termohidroizolatii ajuta, de asemenea, la reducerea cheltuielilor in ceea ce priveste energia electrica.

Avantaje ale utilizarii materialelor de termohidroizolatii

Beneficiile folosirii materialelor de termohidroizolatii sunt numeroase. Datorita acestor materiale, in interiorul unei cladiri se creeaza un dublu confort: izolatie termica si hidroizolatie. De asemenea, aceste sisteme pot fi utilizate atat la cladirile in renovare, cat si la constructia unora noi.

Un alt avantaj este faptul ca aceste materiale de termohidroizolatii ajuta la reducerea cheltuielilor la energie si previn aparitia mucegaiului si a condensului.

Termohidroizolatii de la firma Europlastic

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, firma Europlastic a primit numeroase premii, diplome si certificari.

Specializati in materialele de termohidroizolatii, in productia de vopsele, amorse si aditivi, Europlastic asigura servicii la cel mai inalt nivel al calitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare