Tema wordpress free

Am ma terminat inca o tema wordpress una foarte simpla de altfel.Mai am in pc si altele terminate si vreau sa le las spre descarcare curand.Intre timp lucrez la o tema pentru filme/jocuri sau alte proiecte asemanatoare.

Demo

Se stie site-ul de unde le iau blank  si le editez pana ajung la un nivel cat de cat bunicel.Tema are 9 widgeturi 5 in parte de sus si 4 in footer partea de jos.Stabilirea unui widget se face daca doriti sa arate la fel ca si in demo prin drang end drop a unui text html din setarile widgets al panoului de administrare wordpress.Dupa care sunt cateva taguri html pe care trebuie sa le introduceti acolo.

image 239422 thumb jicdAsteptarea este aproape pe terminate. Mai sunt doar doua saptamani pana pe 31 martie, cand va avea loc premiera sezonului 3 din Game of Thrones. Citeste tot

Tagul se foloseste pentru a arata poza in partea de sus a widgetului.Intre acolade se pune orice link.Cred ca am explicat cat de cat pe inteles tuturor.

[symple_button color=”blue” url=”http://wpteme.info/” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Demo[/symple_button]

[Download not found]

2 comentarii la “Tema wordpress free

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare