Tema wordpress free

Am ma terminat inca o tema wordpress una foarte simpla de altfel.Mai am in pc si altele terminate si vreau sa le las spre descarcare curand.Intre timp lucrez la o tema pentru filme/jocuri sau alte proiecte asemanatoare.

Demo

Se stie site-ul de unde le iau blank  si le editez pana ajung la un nivel cat de cat bunicel.Tema are 9 widgeturi 5 in parte de sus si 4 in footer partea de jos.Stabilirea unui widget se face daca doriti sa arate la fel ca si in demo prin drang end drop a unui text html din setarile widgets al panoului de administrare wordpress.Dupa care sunt cateva taguri html pe care trebuie sa le introduceti acolo.

Asteptarea este aproape pe terminate. Mai sunt doar doua saptamani pana pe 31 martie, cand va avea loc premiera sezonului 3 din Game of Thrones. Citeste tot

Tagul se foloseste pentru a arata poza in partea de sus a widgetului.Intre acolade se pune orice link.Cred ca am explicat cat de cat pe inteles tuturor.

[symple_button color=”blue” url=”http://wpteme.info/” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Demo[/symple_button]

[Download not found]

2 thoughts on “Tema wordpress free

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Eu sunt Bucur si acesta este blogul meu in care vei gasi articole in majoritatea lor despre Programare web Front-end si un pic de back-end.

Iată cum mă poți contacta:

Ai o intrebare? nu ezita sa ma contactezi.

Vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

    Numele tau (necesar)

    Email (necesar)

    Subiect

    Mesaj

    Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.