Recomandare site

Vreau prin acest scurt articol sa fac o recomandare pentru cei care va mai  jucati in css cu temele wordpress si nu numai.Am gasit pe twitter un site lansat de curand se pare care te ajuta sa faci butoane css3.Tot de acolo am luat css-ul pentru butonul mei din articol citest tot.Binenteles ca mai sunt pe net o gramada de astfel de site-uri dar eu il recomand pe acesta.In meniul de sus al site-ului aveti browse adica alte butoane si chestii deja facute de altii.In meniul din stanga vertical acolo va puteti face butonul special de care poate ai nevoie.

5 comentarii la “Recomandare site

  1. Nu am folosit un asemenea serviciu pana acum, dar pare interesant in primul rand pentru ca iti salveaza timp-ul, decat sa stai sa faci fiecare buton si fiecare element in CSS/CSS3 le iei de acolo de-a gata, mai ales ca au proprietatile css3 sunt prefixate pentru toate browserele…

  2. am salvat, am si eu un site de nisa care are nevoie de cateva butoane…. 🙂
    app, merci pentru corectura din css, acum am vazut mesajul, o sa incerc sa rezolv cu ce mi-ai lasat pe mail…

  3. Interesanta joaca ta cu wordpres-ul, mai ales ca cei ce se joaca cu asa ceva si realizeaza teme pentru wordpres au niste preturi de te ia durerea de cap. Mie imi place tema pe care o am acum pe site insa ma cam seaca ideea ca nu e copyright, atat timp cat tin footer-ul intact cica nu ar fi nicio problema dar asa ceva poate realiza oricine cu un minim de cunostiinte. Nu imi prea permit eu sa investesc bani in site-uri prea multi insa drepturie de autor pentru design le-ai avea fara discutii in footer 😀 . Daca ai timp si crezi ca poti sa faci ceva interesant ti-as fi recunoscator pana vine apocalipsa, dupa oricum nu mai conteaza :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare