Sisteme fiscale integrate Timisoara – solutii complete de la ECR Distribution

sisteme fiscale integrate Timisoara

Deoarece societatea noastra a dorit sa fie mereu activa in noile tendinte de dezvoltare tehnologica, ECR Distribution ofera o gama larga de sisteme fiscale integrate Timisoara, lucrand in parteneriat cu producatori de elita in materie de echipamente profesionale si soft-uri de gestiune cu case de marcat. Distribuim cele mai eficiente si mai cerute modele de pe piata si incercam sa solutionam orice problema de gestiune a clietilor nostri. Cu o vechime de 12 ani, compania noastra asigura servicii de calitate si se evidentiaza prin promptitudinea cu care raspundem nenumaratelor solicitari precum si respectul pe care il acordam celor pentru care lucram.

Sisteme fiscale integrate Timisoara – solutii moderne de ultima generatie

Cu ajutorul acestor sisteme fiscale integrate Timisoara oferim solutii la cheie pentru restaurante, farmacii, benzinarii, hoteluri sau alte institutii care au nevoie de sisteme POS. Evolutia companiei noastre se datoreaza preocuparii permanente pentru cunoasterea amanuntita a nevoilor in continua schimbare a clientilor nostri.

Sistemele POS (Point of Sale – puncte de vanzare) sunt de fapt calculatoare puternice intr-o carcasa de aluminiu, adaptata cerintelor unor diferite puncte de vanzare. Se remarca prin fiabilitate, sunt rezistente la diverse conditii de mediu, ocupa un spatiu foarte mic, au cel putin 4 porturi seriale la care se pot conecta diferite echipamente precum cantare electronice si case de marcat. Acestea au in componenta lor dispozitive specifice cum ar fi: imprimante fiscale, cititoare de coduri de bare, cititoare de carduri magnetice, display-uri client, sertare de bani. Se folosesc in restaurante, fast-food-uri, magazine, supermarket-uri, hipermarket-uri precum si altor centre de vanzare.

Beneficiaza de sisteme fiscale integrate Timisoara de inalta calitate la preturi competitive

Aceste sisteme fiscale integrate Timisoara au multiple avantaje in marketing si facilitarea cresterii afacerii dumneavoastra. Ele reprezinta tehnologia actualizata cu noile tendinte de retail, sunt usor de manevrat si sporesc eficienta productivtatii in mod constant. Sistemele touchscreen sunt mult mai intuitive pentru angajati decat casele de marcat clasice sau alte sisteme de procesare a platilor. Aceste sisteme inseamna eficienta maxima a unui angajat experimentat.  Sistemele fiscale integrate nu ofera doar o tehnologie performanta ci asigura angajatilor o disciplina organizationala prin stocarea de informatii in timp real si corectitudinea lor. Acestea sporesc eficienta, deoarece dureaza mai putin timp pentru a atinge o pictograma decat a folosi mouse-ul PC-ului sau inserarea diverselor coduri. Noile sisteme permit angajatilor sa deserveasca mai multi clienti la o viteza considerabila.

Sistemele POS ne ofera un proces rapid si eficient de vanzare, functii de gestiune pentru un inventar corect actualizat, precum si posibilitatea de inregistrare a clientilor intr-o baza de date, vizualizarea istoriculului comenzilor, stocarea punctelor bonus acumulate si alte informatii utile, pe care le puteti folosi in diverse campanii de marketing. Cu ajutorul acestor sisteme puteti avea acces la informatii in timp util din multiple conturi de operare ca si vanzator, supervizor sau manager si puteti elibera bon fiscal sau factura in functie de cerintele clientilor. Daca aveti nevoie de un instrument pentru optimizarea procesului de vanzare, stimularea personalului, fidelizarea clientilor, cresterea incasarilor si sprijinirea managementului in afaceri, apelati cu incredere la serviciile noastre, accesand site-ul www.ecr-distribution.ro.

––––––––––––––-

CONTACT:

STR.ALBINELOR NR.31 AP.2

TIMISOARA, 300424

TEL : 0356-469500

FAX : 0356-469501

Gsm: 0744-629434

E-mail: ecrdistribution@yahoo.com 

STR.PARIS NR.2A CAM.420

CLADIREA REGISTRUL COMERTULUI TIMISOARA

Gsm: 0744-629426

TEL: 0356-804448

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare