Aspectele ce te vor ajuta sa alegi garsoniera perfecta

Daca ai luat in sfarsit decizia de a cumpara o garsoniera care sa devina locuinta ta, atunci ai multe de aflat. Vorbim despre o investitie destul de costisitoare, in care urmeaza probabil sa cheltui in viitorii ani o buna parte a castigurilor tale financiare. Nu ar trebui sa te sperie atat de mult asta pentru ca stii astfel ca ai caminul tau, acel loc in care te poti intoarce mereu de oriunde.

Daca ai facut calculele si ai ajuns la concluzia ca o garsoniera iti va fi suficienta, atunci nu iti mai ramane altceva de facut decat sa incepi laboriosul proces de cautare.

garso tip iii b 01 1024x576

Care sunt aspectele care te ajuta in achizitia unei garsoniere potrivite?

Pentru inceput, este bine sa te pui la curent cu tot ce tine de domeniul imobiliar, de preturi si de evolutia pietei in orasul fata de care manifesti interes. Spun asta ca sa stii ca rezultatele ce vizeaza pretul, de exemplu, vor fi diferite cand te uiti dupa garsoniere in capitala sau dupa garsoniere de vanzare Brasov. In functie de cat de dezvoltat este fiecare oras, dar si dupa alte criterii, evolueaza si piata preturilor.

Trebuie sa te decizi in privinta tipului de garsoniera in care iti doresti sa locuiesti. Te intereseaza una veche sau un imobil in cadrul unui ansamblu rezidential recent construit? Inainte de a te decide, nu uita sa iei in calcul toti factorii pe care fiecare optiune ii implica. Ai in vedere ca un aparament vechi nu iti ofera aceeasi siguranta ca si unul nou, chiar daca poate iti ofera mai multa accesibilitate la zone de interes din oras.

In schimb, garsonierele ce fac parte dintr-o constructie recent ridicata (cum sunt cele parte din proiectul Avantgardern3, dezvoltate sunt umbrela dezvoltatorului Maurer Imobiliare) vin cu avantajul ca beneficiaza de stabilitate si siguranta. Asta pentru ca sunt supuse unor teste si analize ce masoara riscurile seismice ale suprafetelor pe care sunt construite.

Gandeste-te cat esti dispus sa investesti in garsoniera. Intr-o destul de mare masura, pretul dicteaza si calitatea a tot ceea ce alcatuieste imobilul. Prin asta ma refer la izolatie si la eficienta pe care ti-o ofera, la instalatiile sanitare si electrice, la materialele folosite in constructie, la calitatea tamplariei si asa mai departe. Nu te pripi in a lua o decizie pe care poti sa o regreti la scurt timp dupa ce inchei contractul de cumparare si incepi sa platesti transele. Spre exemplu, o izolatie deficitara se traduce prin cheltuieli mai mari la intretinere. In conditiile in care deja vei avea de platit rate, nu iti va conveni sa investesti si in asta.c

Alte aspecte pe care ar trebui sa le ai in vedere cand alegi garsoniera este pozitionarea acesteia. Poate pentru unii mai putin relevant, dar modul in care aceasta este luminata poate reprezenta un reper in alegerea caminului ideal. Fara doar si poate este un detaliu care iti poate influenta zi de zi starea de spirit. Tot o influenta in buna ta dispozitie o are si mediul inconjurator, curatenia din cartier, comportamentul vecinilor. Gandeste-te la toate si asigura-te ca nu este nimic iesit din comun legat de acestea.

Numai astfel ai in final siguranta ca ai gasit garsoniera ideala si ca misiunea ta a fost indeplinita cu succes. Gasesti oferte imobiliare bune pentru garsoniere de vanzare in Brasov pe avantgarden3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare