Reparatii cutii automate este prima alegere pentru reparatiile cutiei automate !

Alegeti Reparatii cutii automate la nevoie. Doar anuntati-ne si vom face tot ce putem pentru a repara, schimba sau reconditiona cutia de viteze in 24 de ore. Dar asta nu este totul: pentru a va asigura ca vehiculul dvs. primeste un serviciu de prima clasa, vom folosi numai cele mai bune componente, armaturi si accesorii de la unii dintre cei mai importanti producatori din intreaga lume.

Atelierul noastru dispune de o cutie de viteze ampla si facilitati de montare / reconditionare a ambreiajului, impreuna cu rampe de serviciu multiple, ceea ce inseamna ca putem oferi o schimbare rapida si eficienta. De asemenea, mbunatatim in acelasi timp serviciile noastre pentru autovehiculele locale care au nevoie de reparatii la ambreiajele cutiei de viteze sau de urgenta.

Personalul nostru de inalta pregatire de la Reparatii cutii automate este capabil sa repare si sa remodeleze orice tip de cutie automata. Oferim facilitati de inginerie si cea mai buna tehnologie disponibila pentru a va diagnostica cutia automata si a o repara perfect.

Reparatii cutii automate este prima alegere pentru reparatiile cutiei automate. Ne bucuram de o experienta de peste 20 de ani ca mecanica de transmisie, oferind o gama de servicii de transmisie de calitate care acopera totul, de la probleme de transmisie automata si manuala, cutii automate, de viteze, piese de transmisie la axe si ambreiaje. Putem face apel la o experienta vasta de tehnicieni care lucreaza pentru companie timp de cel putin 15 ani, facandu-i o echipa solida de lucratori care cunosc si respecta etica firmei de reparatii de cutii automate de calitate si loialitate fata de toti.

care poate fi facuta fara a scoate transmisia de la autovehicul.) Sau reparatii minore.

Daca o transmisie nu se prezinta in mod corespunzator, este adesea rezultatul unui computer care trimite semnale incorecte din cauza unui senzor defect sau transmisia nu reactioneaza la computer datorita unei conexiuni necorespunzatoare sau unui pachet solenoid defect. Aceste probleme pot fi corectate in timp ce transmisia este in masina pentru bani considerabil mai putini decat o revizie completa.

Intr-o revizie completa (cunoscuta si ca reconstructia unei transmisii), transmisia este scoasa din vehicul si complet dezasamblata cu piesele asezate pe o banca de lucru. Fiecare parte este inspectata pentru uzura si deteriorare si apoi curatata intr-o solutie speciala de curatare sau inlocuita cu o alta parte in functie de starea acesteia. Elementele care au suprafete de frecare, cum ar fi benzile si ambreiajele, sunt inlocuite ca toate garniturile si garniturile. Convertizorul de torsiune este de asemenea inlocuit, de obicei cu un convertizor.

Buletinul serviciului tehnic este verificat pentru a vedea daca producatorul auto recomanda modificari pentru corectarea defectelor de proiectare care au fost descoperite dupa construirea transmisiei. Producatorii de automobile fac adesea kituri de upgrade disponibile pentru magazinele de transmisie pentru a rezolva aceste defecte de proiectare.

Oferim experienta si serviciul nostru specializat in repararea, intretinerea si inlocuirea cutiilor automate, atat electronice, hidraulice cat si mecanice. Facem toate tipurile de Reparatii cutii automate la toate marcile de vehicule.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare