Ferma cu sisteme logistice de transport pentru lichide

Un manager modern conduce cu mana de fier ferma, astfel incat nimic, dar absolut nimic sa nu se piarda, chiar daca sunt utilizate aparate sau anumite produse se fac manual de catre angajati.
De pilda rosiile foarte coapte. Nu pot fi comercializate, dar sunt muncite, gustoase si este pacat sa se strice sau sa fie aruncate, asa ca se transforma in suc de rosii.
Multi oameni beau un pahar de suc la micul dejun si atat. Altii il folosesc la mancare. Este natural, produs in conditii de maxima igiena si dorim sa ajunga proaspat la consumatori. Cum credeti ca a gandit managerul transportul sucului de rosii la punctele de desfacere sau la cantinele spitalelor, caselor de copii si azilelor de batrani?
Cu sisteme logistice de transport pentru lichide toate produsele noastre naturale ajung la consumatori. Prevazute cu robinet din ele se pot umple recipient mai mici dupa nevoile cumparatorilor. Dat fiind ca se pliaza, la magazia de ambalaje a fermei ocupa un spatiu mic, iar cand le pregatim de transport le asezam in stive dupa indicatiile distributorului.
La ce ne mai folosesc sistemele de transport lichide? La distribuirea tuturor produselor realizate la ferma ca nimic din truda noastra sa nu se arunce. De pilda din merele battue, in afara de gem, facem suc de mere, dar si otet de mere fiindca multi oameni il folosesc ca medicament. Ni se cere otet de mere la magazinele cu produse naturiste, dar si la azilele de batrani fiindca este introdus in terapia pacientilor. La ferma trudim non-stop fiindca in fiecare sezon este ceva de facut, asa ca aceste sisteme au fost special gandite pentru noi.
Ce bunatati mai trimitem cu ele? Vin de zmeura, sirop de visine, compot de caise, toate bunatatile acelea cu care ne rasfatau bunicile noastre.
Avem contracte cu anumite piete si magazine si pentru bors, zeama de varza sau muraturi. Oamenii sunt incantati ca le oferim produse naturale si proaspete,
De multe ori vanzarea se face direct din containerele prevazute cu robinete.
Acest sistem de transport lichide a fost introdus de noi si pentru sectorul lactate.
Laptele de vacuta sau de capra dulce sau acru este dus de la ferma la oras cu sustemul pus la punct de magazinul Schoellerallibert.com.
Asa ducem si smantana, dar si zerul in care se pastreaza cel mai bine branza de oaie.
Transportam atat de multe lichide in acest mod si ele ajung la timp si sigur pentru a fi consumate. Distributorii ne-au ajutat si la proiectare, in functie de cantitate si de tipul de lichid.
Totul decurge ca la carte, sticlele si borcanele nu se mai sparg si nu mai pierdem o picatura de produs. In plus si munca s-a simplificat foare mult stiut fiind cata munca este sa pui lichidele in sticle sau borcane.
Fiind de unica folosinta, sacii sunt sterilizati in momentul in care lichidele sunt puse in ei, iar containerele care ii sustin usor de curatat si de igienizat.
Privind inapoi, le era in care improvizam transportarea lichidelor la distante mari si ne alegeam cu pierderi, suntem recunoscatori magazinului care ne ajuta sa desfacem usor si securizat produse bune, la preturi rezonabile. De fapt, Schoellerallibert.com ajuta si consumatorii si vanzatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare