Printarea din Cloud

Atunci când printarea din Cloud este utilizată eficient, este o modalitate fără probleme de a crește eficiența oricărei organizații în timp ce economisiți bani. Dar, de asemenea, este relativ o tehnologie noua, ceea ce înseamnă că beneficiile și potențialul său sunt cunoscute în principal de către o mică parte a oamenilor care lucreaza sau folosesc spațiul tehnic.

KYOCERA crede în puterea tehnologiei. La urma urmei, tehnologia inseamna progres.

Oricine lucrează în IT este familiarizat cu frustrările și timpul necesar pentru gestionarea unei rețele de printare, în special în organizațiile mai mari. Este adevărat să spunem, atunci când aveți zeci de imprimante și sute de utilizatori, că tipărirea poate fi o treaba complicata. Dar cu Cloud, managementul este îngrijit, deci nu trebuie să facem eforturi prea mari.

Securitatea este esențială

Securitatea este adesea citată ca motivul numărul unu în care companiile nu migrează spre Cloud. Desigur, este o preocupare valabilă. Cu toate acestea, prin utilizarea rețelelor virtuale private (VPN), vă asigurăm că datele dvs. sunt păstrate într-o buclă complet închisă, făcându-le sigură. Odată cu ștergerea memoriei cache a serverelor de îndată ce documentul dvs. este tipărit, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că datele sensibile intră în posesia altora.

Departamentul dvs. IT poate lua o pauză

În principal datorită faptului că partea de gestionare a printarii este externalizată către Cloud, departamentul dvs. IT va avea brusc un timp mort. Pe măsură ce totul este gestionat în exterior, nu vor mai avea ce sa verifice sau s arepare referitor la imprimare și își pot petrece timpul la alte departamente.

Ajută la eliminarea ineficiențelor

Atunci cand se printeaza accidental 100 de versiuni ale aceluiași document, imprimanta Kyocera nu are nici o vina . Imprimarea în lumea reală poate fi ineficientă, costând întreprinderilor o mulțime de bani. Cu toate acestea, prin tipărirea prin cloud puteți să examinați procesul companiei și să identificați modalități de maximizare a performanței, deoarece aveți acces la date utile cu privire la cantitatea de imprimare, cine imprimă ce și când. Este recomandat ca atunci cand achizitionati o imprimanta profesionala monocroml sa verificati daca va ofera posibilitatea folosirii printarii prin Cloud. Aceasta tehnologie mareste durata de viata a imprimantei dvs. si va scuteste de costuri suplimentare.

Alte articole Populare