Pe parbrizeacasa.ro gasesti un magazin de parbrize, dar si servicii de montare a acestora la domiciliu

Un magazin aprovizionat de parbrize si accesorii auto se gaseste greu.

Ca sa nu se sparga, geamurile necesita manipulare atenta si depozitare securizata. In general la magazinele de profil din orase gasesti piese mici, care ocupa putin spatiu de depozitare, fiindca intreg spatiul unitatii comerciale este restrans. Intr-un magazin in care abia incap 10 clienti si vanzatorii, unde sa se aseze si parbrizele? Si nu gasesti un parbriz, tocmai cand a doua sau a treia zi ai nevoie de masina ca de aer! Mi s-a intamplat asta. Fie ca a zburat o pietricica in geam si ricosand cu viteza, acesta este plin de fisuri, fie ca furtuna a rupt o craca groasa si acesta a cazut pe masina, parbrizul necesita inlocuire.

Am trecut prin acesta experienta, dar am considerat-o ca pe o lectie de viata care m-a imbogatit informational.

Eram pe punctul de a anula rezervarea de la hotel, cand le-am povestit colegelor de munca necazul meu. Asa am aflat ca exista un loc unde gasesc si parbrizul potrivit pentru masina mea, dar pot programa si montajul de calitate premium al acestuia la domiciliu meu.

Am notat pe un petec de hartie adresa site-ului lor: https://www.parbrizeacasa.ro si abia am asteptat sa ajung acasa, sa verific informatia. Adresa era corecta si m-a condus catre un magazin de parbrize. Nici nu va puteti imagina, cat de tare m-am bucurat ca exista si ca are in stoc atat de multe parbrize!

Mi-a parut bine pentru proprietarii de autoturisme, autoutilitare, utilaje, barci si ambarcatiuni ca nu vor mai avea grija sa caute magazinul de parbrize prin toate orasele tarii, fiindca el se afla la un click distanta si poate fi vizitat din confortul locuintei. Stai in dormitorul tau, cu cana aromata de ceai sau de cafea in fata, intri in magazin si cauti parbrizul dorit! Nu iesi prin vant si ploaie, nu te schimbi de haine si nu te aranjezi, ci accesezi site-ul de acasa.

Aceasta modalitate de analizare a produselor, de plasare online a comenzii reprezinta economii considerabile: scutesc clientii de nenumarate drumuri, drumuri care costa si de pierderea timpului. Sa zicem ca ati gasi un magazin obisnuit de parbrize! Oferta acestuia nu ar fi nici pe departe la fel de tentanta cum este cea a magazinului Parbrizeacasa.ro, fiindca:

-trebuie sa iti aduci tu parbrizele acasa. Este posibil sa nu incapa in masina ta  si sa fii nevoit sa cauti masina. Parbrizeacasa.ro asigura transportul geamurilor pentru masina ta acasa.

-specialistii asigura si montajul parbrizului. Nu trebuie sa cauti mesteri care sa se ocupe de fixarea parbrizelor, eventual sa iti ceara tie adezivi pentru geam si uneltele de care au nevoie. Firma prezentata mai sus se ocupa si de aceasta operatiune importanta.

Alegand parbrizul potrivit de pe site-ul magazinului si apeland numarul de telefon 0734 233 266 ai asigurate si transportul si montajul lipsit de griji. Profesionistii vin cu tot ce au nevoie sa monteze geamurile in regim de urgenta, in cazul in care a doua zi ai nevoie de masina. Este posibil ca a doua zi sa fie nunta celui mai bun amic si i-ai promis ca te vei duce sa il ajuti, dar ai avut ghinion cu parbrizul. La fel de important ar fi, sa ajungi la hotelul la care ai rezevare pentru concediu la timp sau sa iti scoti sotia cu copilul din maternitate.

Sunt atat de multe evenimente pentru care ai nevoie de masina intacta, incat numarul celor de la Parbrizeacasa.ro reprezinta o comoara la casa omului. Pe site-ul magazinului prezentat mai sus se gasesc mai multe categorii de produse care asigura buna functionare a masinii si confortul si securitateta celor care calatoresc cu ea.

Doritorii pot comanda: parbrize, geamuri laterale, lunete auto, chedere auto. Clientii pot comunica rapid cu reprezentantii magazinului si in cazul exceptional in care nu exista pe stoc parbrize pentru o anumita marca de masina, se da comanda si cumparatorul le va gasi in cel mai scurt timp posibil.

Parbrizele sunt originale, iar preturile stabilite de acest magazin sunt oneste si accesibile posesorului autoturismului cu probleme.

La firma prezentata mai sus se lucreaza in toate zilele saptamanii intre orele 8 si 20, fapt care indreptateste pe oricine are o urgenta sa fie sigur ca ea va fi rezolvata prompt! Parbrizeacasa.ro este magazinul salvator care invata clientii cum sa se poarte cu un parbriz abia fixat, sa nu anuleze calitatea substantelor destinate fixarii.

De la ei am aflat faptul ca masina nu trebuie dusa la spalatorie trei zile dupa montaj, ca substantele de lipire sa se intareasca si parbrizul sa se fixeze bine. Se interzice de asemenea parcarea pe bordura a masinii respective! Parbrizeacasa.ro asigura parbrize si pentru microbuzele sau autobuzele implicate in transportul in comun, dar si pentru masina personala.

Privesc in urma si ma bucur ca fisurarea parbrizului masinii mele m-a invatat doua lectii:

-sa discut cu alti oameni problemele care ma framanta legate de bunurile pe care le posed, nu de problemele strict personale!

-sa caut solutii online, fiindca sunt mult mai avantajoase.

Alte articole Populare