Masini de spalat vase

masini de spalat vase

Masina de spalat vase este un aparat electrocasnic aproape indispensabil din bucataria proprie, aceasta ne scapa de unele din cele mai neplacute activitati din cadrul bucatariei, curatarea vaselor murdare.

Chiar daca unora ne place foarte mult sa gatim si altora nu, in orice caz nu ne place sa spalam vasele.

Asteptarile noastre de la vase, atunci cand dorim sa servim din ele, este acela ca vasele sa fie perfect curate. Pentru ca vasele sa fie perfect curate vom avea nevoie de o masina de spalat vase.

Masina de spalat vase second-hand sau noua?

Nu luati tot timpul in seama doar bugetul, chiar daca acesta este restrans, este mult mai de preferat sa alegem o masina de spalat vase noua, la mana a doua ne mai avand aceeasi eficienta, din an in an masinile de spalat sunt imbunatatite. O masina de spalat vase noua, cu o calitate superioara, consuma un nivel de energie mult mai scazut si un nivel de zgomot mult mai mic. Pe langa consumul de energie, masinile de spalat vase cu o calitate superioara au si un consum de apa mai redus.

Daca v-ati hotarat sa achizitionati o masina de spalat vase, la o calitate ridicata, un pret scazut si aceasta sa fie noua, puteti accesa site-ul urmator www.bricomix.ro , aceasta firma o sa va multumeasca atat cu gama sa larga de masini de spalat vase, cat si cu transportul si livrarea produselor.

Capacitatea masinii de spalat

O masina de spalat vase pentru uz casnic, are o capacitate medie de 10 seturi de vase, trebuie sa ne gandim atunci cand achizitionam masina de spalat vase, la nevoile de capacitate ale acesteia pe care le avem. Trebuie sa tinem mereu cont de marimea familiei, de numarul de vase pe care le murdarim in general la o masa, cat de des vom avea musafiri si cat de des va trebui sa spalam vase. Un set de vase ar reprezenta farfuria de supa, farfuria pentru felul doi cat si cea pentru desert, un pahar si o cana, si tacamurile.

Incarcare la jumatate

O alta optiune pe care o putem utiliza in diverse situatii in care masina de spalat nu este suficient de incarcata, pentru a putea rula un ciclu de spalare a vaselor normal este incarcarea la jumatate. Vom utiliza acest ciclu de spalare doar in cazul in care trebuie sa spalam urgent acele vase si nu avem timp sa asteptam pana in momentul in care masina de spalat se va umple.

Structura masinii de spalat

Masina de spalat vase este dotata cu o cuva interioara confectionata dintr-un material plastic sau dintr-un otel inoxidabil. La randul sau plasticul poate avea diferite culor, cel mai rezistent fiind cel gri, pe acesta nu se vor vedea foarte usor petele si zgarieturile, spre deosebire de cel alb. Cea mai buna cuva si mai rezistenta desigur si mai costisitoare este cuva din inox.

Prin urmare daca doriti sa achizitionati o masina de spalat vase la un pret foarte bun si o calitate excelenta, accesati site-ul prezentat anterior si nu o sa regretati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare