Avantajele hainelor second hand

haine second hand

Probabil ai auzit multa lume ca achizitioneaza haine second hand la preturi foarte mici dar nu ai indraznit inca sa intri intr-un magazin care vinde haine de acest tip, poate din cauza faptului ca nu esti increzator in calitatea produselor sau din cauza preturilor foarte mici. Exista totusi foarte multa lume care cumpara si poarta haine second hand din motive destul de clare si evidente

Hainele second hand reprezinta hainele purtate cel putin odata si care sunt date spre revanzare, astfel le gasesti in magazine la preturi foarte bune, majoritatea fiind haine de foarte buna calitate.

Daca ar fi sa spunem cel mai mare avantaj pe care hainele second hand il au, acesta ar fi economia. Si pe buna dreptate, datorita preturilor foarte mici, poti cumpara foarte usor bluze, tricouri, pantaloni sau geci la preturi foarte reduse.

Magazinele second hand comercializeaza doar haine de la branduri renumite, iar de cele mai multe ori hainele se prezinta intr-o stare noua sau aproape noua, asadar calitatea lor este una net superioara fata de avalansa de chinezarii ce invadeaza piata de cativa ani.

Te poti bucura cu adevarat de haine unicate, deoarece intr-un magazin nu gasesti decat un exemplar.

Dezavantajele hainelor second hand

Chiar daca am afirmat faptul ca sunt foarte accesibile, ieftine si de cele mai multe ori de o calitate mult mai buna decat cele noi, nu putem omite si dezavantajele acestora.

Chiar daca achizitionarea este usoara si ieftina, hainele second hand care sa se potriveasca cu marimea sunt destul de rare, acest lucru se datoreaza faptului ca un singur model este disponibil la vanzare.

Fata de magazinele normale unde gasesti exact ce iti doresti intr-un timp foarte scurt, in magazinele second hand lucrurile stau mai diferit. In anumite cazuri cautarea unor haine care sa fie ok si care sa se potriveasca dureaza foarte mult, iar returnarea lor nu este posibila.

Putem incadra la dezavantaje si conceptiile gresite despre hainele second hand,  cele mai multe persoane ajung sa evite aceste magazine tocmai din aceasta cauza.

Multa lume afirma despre aceste haine ca sunt murdare si purtate foarte mult, ceea ce nu stiu insa, e faptul ca aceste haine trec printr-un proces foarte serios de curatare si dezinfectare, asadar nu prezinta urme de murdarie.

Magazinele second hand sunt destinate pentru orice buget, de cele mai multe ori chiar si persoane instarite prefera sa cumpere haine de calitate in defavoarea hainelor din comert care sunt  scumpe, iar calitatea lasa de dorit. Mitul conform doar oamenii saraci cumpara haine second hand  a fost spulberat.

Haine second hand online

Precum piata hainelor noi, si hainele second hand se comercializeaza atat in magazine dar si in mediul online, pentru o accesibilitate si o usurinta la achizitionare.

Daca nu iti ajunge timpul pentru a colinda prin magazine si a gasi hainele potrivite, acum  poti comanda direct online pe www.haineshgermania.ro , magazin online care iti ofera haine second hand de cea mai buna calitate la un pret foarte bun. Pentru mai multe detalii, intra pe site si cere o oferta personalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare