Icre de stiuca preparate dupa reteta traditionala din Delta Dunarii: acum si in comert

icre de stiuca

Cand te gandesti la Delta Dunarii, nu are cum sa nu iti vina in minte gustul autentic si savoarea icrelor de stiuca preparate de localnici. Au o reteta traditionala, transmisa de la vechii greci ai Dobrogei, ce nu are la baza decat 4 simple ingrediente: icrele din peste, apa carbogazoasa, zeama de lamaie si uleiul de floarea soarelui.

Cu toate acestea, nu ai mancat icre stiuca Deltaica 100% autentice, daca nu ai gustat din savoarea pe care o are aceasta salata preparata de localnici. In Tulcea, Sf. Gheorghe si Sulina este un produs de baza, fara de care nu exista ospat pescaresc. Vestea buna este ca acum poti cumpara acest produs original si din comert. Este meritul unui brand cu traditie in comunitatea dobrogeana, care inca foloseste reteta bio.

 

Secretul retetei autentice din Delta Dunarii

Salata de icre din Delta Dunarii are o savoare aparte, pentru ca este preparata dupa o reteta veche, care s-a transmis din generatie in generate. Totul este preparat 100% manual, din materiale exclusiv naturale, fara conservanti, aditivi si ameliatori de gust.

Pestele este capturat din Delta Dunarii, in mod special fiind folosita stiuca, ce confera un gust autentic. Un astfel de produs 100% bio nu are un termen de valabilitate mai extins de 16 zile, indiferent de sezon. Se poate prepara cu sau fara ceapa, in functie de gust, si are la baza doar 4 simple ingredientele: nelipsitele icre, apa minerala carbogazoasa, zeama de lamaie si ulei de floarea soarelui. La origine, reteta a pornit de la vechii greci din Dobrogea. Se numea taramasalata acest tip de preparat pe care il concepeau localnicii, preluat ulterior de comunitatea din sudul tarii. Este wow!

 

Unul din putinele alimente care contin vitamina D

Salata de icre este bogata in vitamina D, fiind unul dintre putinele alimente cu o asemenea componenta nutritiva. Din acest motiv sunt si foarte sanatoase, favorizand asimilarea acestei vitamine esentiala pentru functionarea optima a organismului. Mai mult, este o sursa de grasimi naturale Omega-3, combinatie ideala pentru sanatatea omului. Iata care sunt cele mai mari beneficii asigurate de consumul de icre bio:

  • rol benefic in sanatatea ochilor, datorita antioxidantilor si grasimilor Omega-3;
  • vindeca anemia, prin valorile nutritive pe care le are acest produs;
  • contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale constante;
  • previne atacurile de inima si imbunatateste functiile cardiace;
  • ajuta la dezvoltarea masei musculare;
  • are un important efect antidepresiv, anti-stres si anti-migrene;
  • imbunatateste sanatatea sistemului osos.

 

Icre de stiuca 100% bio, preparate manual: produsul de top de la Deltaica.ro

Daca vrei sa mananci acest produs preparat autentic, dupa reteta straveche, iti recomandam – fara nicio indoiala – sa incerci produsul Deltaica.ro. De la prima lingurita, vei simti o explozie de gusturi si de arome. Este sanatate la borcan, fiind un preparat fara conservanti, ameliatori de gust sau E-uri.

Deltaica.ro este un brand cu traditie: afacerea este mostenita din generatie in generatie si pune in valoare gastronomia cu specific local, urmand cele mai autentice retete si ingrediente 100% naturale. Toata materia prima este capturata de catre pescarii din comunitatea dobrogeana. Cele mai cautate si mai populare produse de la Deltaica.ro sunt: salata de icre de stiuca (cu sau fara ceapa) si salata de icre de crap (cu sau fara ceapa).

salata icre Deltaica

 

 Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: vanzari@deltaica.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare