Cele mai simple modalitati pentru a scapa definitiv de soareci cu servicii de deratizare

deratizare

Soarecii au reprezentat dintotdeauna cea mai comuna problema pentru gospodarii, terenuri agricole, ferme, dar si pentru locuinte, cladiri de birouri si spatii comerciale. Daunele provocate de aceste rozatoare se rezuma la obiecte deteriorate prin activitatea lor principala – sa roada – dar si la pericolul pe care il reprezinta pentru sanatatea oamenilor, animalelor prin bolile pe care le transmit si toate acestea pot fi evitate prin efectuarea lucrarilor corecte de deratizare.

Ce presupune procesul de deratizare si cand este nevoie de interventie specializata?

Deratizarea este in momentul de fata cea mai eficienta metoda de combatere a infestarii cu soareci si alte rozatoare problematice – sobolanii. Intreg procesul reprezinta o serie de etape in care se intervine cu substante raticide si capcane adaptate in functie de gradul de infestare si suprafata terenului sau spatiilor vizate.

Daca in cazurile in care este prezent un singur soarece, care a intrat accindental in locuinta, puteti lua masuri urgente de blocare a incaperilor si amplasarea unei capcane, in cazul unei infestari cu soareci doar interventia profesionala reprezinta cu adevarat o masura eficienta.

Rozatoarele daunatoare – soarecii si sobolanii – sunt creaturi inteligente, care comunica intre ele in moduri impercebtibile pentru oameni, isi planifica si isi structureaza spatiul pe care il cotropesc si au grija sa nu se indeparteze foarte mult de “casa” construita in locuinta sau spatiile pe care le utilizati. Prin urmare, nu va fi de ajuns sa interveniti cu solutiile accesibile la indemana oricui si capcanele proiectate personal. Strecurandu-se usor prin orificiile tevilor, conductelor si crapaturilor din pereti, soarecilor le va fi usor sa se aseze pe toata suprafata casei.

Personalul firmei de deratizare va urmari aceste aspecte:

–  existenta spatiilor prin care acestia se pot strecura;

– semnele lasate de acestia – excremente, obiecte, elemente de constructie si de amenajare roase si alte informatii care ajuta la procesul de exterminare;

– esalonarea etapelor de aplicare a substantelor si determinarea frecventei cu care trebuie efectuate, in functie de numarul soarecilor estimat.

Firma specializata de deratizare Bucuresti – cum se actioneaza in vederea eradicarii rapide a rozatoarelor

Cunoscand neplacerile generate de existenta acestor daunatori, firma specializata in deratizare Bucuresti opereaza in scurt timp de la solicitarea clientilor – maxim 3 ore si chiar interventie de urgenta, pentru cazurile care nu supoarta amanare.

Indiferent de tipul spatiului utilizat, interventia de urgenta este similara: profesionistii evalueaza spatiul si demareaza procesul de deratizare, prin alternarea metodelor mecanice si chimice, spre a obtine cele mai bune rezultate.

Cu toate acestea, in cazul institutiilor, spatiilor comerciale si unitatilor alimentare, lucrarile de deratizare, la fel ca si cele de dezinsectie si dezinfectie sunt o masura obligatorie, stipulata si de legile in vigoare, iar motivele sunt evidente: in cazul contactului cu alimentele, acestea devin susceptibile de transmiterea unor boli precum Salmonella si alte boli contagioase extrem de periculoase pentru oameni si animale.

Deratizarea de combatere spatiilor infestate este un proces amplu prin care se urmareste eradicarea completa a daunatorilor intr-un timp relativ scurt, 5-7 zile, dupa care cladirea este sigura din nou. Deratizarea de preventie este una dintre masurile de baza, prin care este evitata infestarea cu rozatoare si consta in amplasarea strategica a capcanelor la intrari, in colturi si alte spatii pe unde soarecii si sobolanii ar putea patrunde.

Lucrarile de deratizare preventiva trebuie efectuate periodic in unitatile alimentare, depozite, ateliere, hale, terenuri agricole, asa cum este prevazut si de legile care permit utilizarea si functionarea optima a acestor spatii. Pentru siguranta realizarii la timp a deratizarii profilactice dar si pentru promtitudinea efectuarii serviciilor de deratizare de combatere, contactati firma Ligriv DDD, pentru Bucuresti, imprejurimi sau alte orase din tara.

––––––––––––––––––-

Contact firma DDD (chiar si in regim de urgenta)

Tel.fix – 021 413 89 41;

Vodafone – 0724 355 711;

Orange – 0744 843 852;

Telekom – 0762 267 299;

Mail – ligrivddd1999@yahoo.com

Site – www.deratizarebucuresti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare