De ce sa cumparam ethereum cu plata cash?

La un moment dat cred ca fiecare dintre noi se gandeste sa faca o investitie cu gandul ca la un moment dat respectiva investitie ii va aduce un profit suficient de mare incat sa nu isi mai faca griji pentru ziua de maine. In momentul de fata, si cu siguranta ca si in viitor, achizitionarea de criptomonede poate fi una dintre cele mai bune investitii pe care le putem face. De ce zic poate fi? Pentru ca la fel ca in cazul oricarei alte investii, nici investitia in criptomonede nu poate garanta obtinerea unui profit.

Castigarea unui profit depinde de un cumul de factori, acesta fiind motivul pentru care nimeni nu va garanta ca daca investim intr-un lucru vom obtine profit. Acest lucru nu poate fi garantat mai ales in cazul pietei criptomonedelor pentru ca aceasta piata prezinta un nivel foarte ridicat al volatilitatii. Cu toate ca investitia in piata criptomonedelor este o investitie riscanta, in momentul de fata acest tip de investitie este una dintre cele mai bune investitii care pot fi facute. Aceasta afirmatie se bazeaza pe faptul ca este preconizat ca piata criptomonedelor va deveni din ce in ce mai importanta, detaliu care automat conduce si la cresterea valorii acestei piete. Acum, ca am stabilit de ce este bine sa investim in piata criptomonedelor trebuie sa stabilim in ce moneda aflata in portofoliul pietei criptomonedelor investim?

Bitcoin-ul cred ca este rasapunsul majoritatii celor care ar raspunde la aceasta intrebare. Nu este un raspuns gresit insa piata criptomonedelor a mai evoluat motiv pentru care pe aceasta piata si-au mai facut simtita prezenta si alte monede in afara bitcoin-ului. Ethereum si litecoin-ul sunt alte doua monede digitale care in ultima perioada au prins din ce in ce mai mult avant, in special ethereum-ul. Aceasta este achizitionata de un numar din ce in ce mai mare de investitori, detaliu care contribuie cu succes la cresterea valorii acestei monede digitale.

Tehnologia care sta la baza functionarii ethereum-ului si faptul ca pare ca este o moneda digitala mult mai serioasa sunt doua dintre motivele pentru care ar trebui sa cumparam ethereum cu plata cash. Cu toate ca ethereum este lansatata pe piata doar de 4 ani, valoarea acesteia a cresut destul de mult in comparatie cu valoarea avuta la momentul lansarii. Faptul ca aceasta crestere nu s-a realizat brusc, asa cum s-a intamplat cu cresterea bitcoin-ului demonstreaza faptul ca ethereum-ul este o moneda digitala mai stabila.

Alte motive pentru care ethereum-ul este in acest moment una dintre cele mai apreciate monede digitale sunt urmatoarele: – Gradul de securitate al acestei monede digitale este mai bun decat in cazul bitcoin-ului pentru ca exista o preocupare continua pentru imbunatatirea gradului de securitate. Faptul ca ethereum este o moneda mai sigura din punct de vedere a securitatii conteaza foarte mult in momentul in care un investitor are ade ales intre a investi in bitcoin sau a investi in ethereum. – Comisioanele care trebuie platite ca urmare a tranzactiilor efectuate cu ethereum sunt mai mici. – Timpul de prelucrare necesar efectuarii unei tranzactii este foarte mic.

– Nu este aflata sub controlul institutiilor guvernamentale sau financiare, detaliu care face ca aceasta moneda sa fie libera si sa se poata dezvolta fara a lucra in beneficiul anumitor interese. – Este cea mai stabila moneda digitala aflata in momentul de fata in componenta pietei criptomonedelor.

Concluzii.

Piata criptomonedelor ofera in momentul de fata mai multe variante viabile pentru cei care doresc sa investeasca in aceasta piata. bitcoin, ethereum sau litecoin sunt 3 dintre cele mai interesante si posibil profitabile monede digitale aflate in portofoliul pietei criptomonedelor. Ethereum este o moneda digitala speciala, pentru ca functioneaza in baza unei tehnologii putin mai aparte motiv pentru care se spune despre aceasta moneda digitala ca in viitor va reusi sa intrega bitcoin-ul ca notoritate si investitii. Daca este sa ne luam dupa aceste previziuni atunci investirea in ethereum este cu siguranta o idee extrem de buna si foarte profitabila.

Insa, niciodata nu avem de unde sti ce urmeaza sa se intample motiv pentru care recomand ca investirea in aceasta criptomoneda sau in oricare alta sa fie realizata cu maxim de responsabilitate. Indiferent in ce moneda digitala investim, piata criptomonedelor este o piata care prezinta un risc destul de mare motiv pentru care trebuie sa avem foarte mare grija cum si cat investim in aceasta piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare