De ce parchet stratificat

parchet stratificat

Exista numeroase avantaje in urma alegerii parchetului stratificat. Unul dintre acestea este stabilitatea dimensionala crescuta. De asemenea, montajul acestui parchet este foarte facil, sistemul clic fiind cel aplicat celor mai multe modele.

Pretul parchetului stratificat este unul scazut, fiind o solutie ideala, foarte estetica, de durata, fiind potrivit pentru orice interior. Chiar daca nu este fabricat din lemn masiv, exista numeroase motive care sa ne determine sa alegem parchetul stratificat: acesta reproduce perfect aspectul principalelor tipuri de lemn, rezultatele in materie de estetica fiind uluitoare. Astfel, veti beneficia de toate avantajele lemnului masiv, dar le preturi foarte reduse.

Pe site-ul www.decolandia.ro veti gasi o gama foarte variata de parchet stratificat la cele mai bune preturi existente pe piata. Calitatea produselor comercializate in acest magazin este garantata, deoarece materialele sunt extrem de rezistente.

Parchetul stratificat din trei straturi

Parchetul stratificat din trei straturi are o grosime foarte mare, fapt ce il transforma intr-o foarte eficienta metoda de izolatie termica si fonica. Astfel, vom beneficia de un plus de confort in locuinta noastra, pe care nu l-am fi banuit de la inceput.

Acest parchet este o alternativa mult mai convenabila pentru parchetul din lemn masiv, atat din pricina pretului mult mai scazut, cat si aspectului. Este mult mai usor de montat si intretinut decat alte tipuri de parchet. Parchetul stratificat din trei straturi este alcatuit din trei straturi suprapuse: primul, cel de uzura, are o grosime mare, astfel incat sa poata fi reconditionat dupa o anumita perioada de timp. Ultimele doua straturi, cel din mijloc si cel de jos, sunt extrem de rezistente, fiind fabricate din esente rasinoase.

Toate aceste caracteristici il transforma in varianta ideala de parchet, fiind mult mai accesibil si mai practic decat parchetul din lemn masiv.

De unde puteti achizitiona parchetul stratificat

Cu totii preferam sa achizitionam produse la un pret cat mai redus, indiferent despre ce vorbim. Parchetul nu face exceptie. Este de preferat sa apelam direct la producator, astfel incat sa eliminam costurile adaugate de diversi distribuitori. De asemenea, ne dorim sa avem parte de cea mai buna calitate a produselor pe care le cumparam.

Parchetul stratificat este varianta ideala de parchet , vezi pe www.Decolandia.ro. Acesta poate fi achizitionat din diverse showroom-uri, unde puteti vedea la fata locului gama disponibila, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere. De asemenea, exista magazine care trimit mostre din produsele pe care le comercializeaza pentru a va facilita alegerea.

Toate acestea vin in ajutorul nostru, deoarece distribuitorii isi doresc sa isi ajute clientii, sa le ofere tot ce este mai bun si sa ii determine sa alege cea mai buna varianta existenta. Desigur, acesti comercianti ne ofera preturi accesibile, astfel incat sa ne determine sa alegem varianta potrivita de parchet stratificat.

un comentariu la “De ce parchet stratificat

  1. Parchetul stratificat este o investitie, dar este net superior din toate punctele de vedere fata de parchetul laminat. Pe termen lung se dovedeste o alegere foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare