Balustrade fier forjat – proiectare si executie

balustrade fier forjat

Daca aveti un imobil cu etaj, scarile care conecteaza etajele pot deveni una din piesele centrale ale casei. Optiunea unei balustrade fier forjat va poate aduce un plus de distinctie si eleganta in casa si puteti crea un intreg concept de design interior in jurul acestui obiect. Fierul este un material extrem de rezistent in timp, dar in acelasi timp, atunci cand este prelucrat la temperaturi foarte mari se poate modela in cele mai diverse forme. Se pot obtine balustrade fier forjat cu modele unicat, realizate manual, dupa tehnici vechi de sute de ani. O astfel de echipa, care lucreaza fierul in mod traditional sunt cei de la ADVAR pe care ii gasiti online pe www.advar.ro. Cu ajutorul lor puteti obtine balustrade fier forjat de cea mai buna calitate, realizate in ateliere traditionale de prelucrare a fierului.

Balustrade fier forjat

Interesant la aceasta echipa care va ofera balustrade fier forjat este faptul ca sunt un mix intre traditional si modern. Pentru partea de prelucrare a fierului, de cele mai multe ori se lucreaza in ateliere din mediul rural si sunt abordati mesterii locali, pentru a le oferi o modalitate de a se dezvolta financiar, dar si pentru a prelua de la ei aceste metode vechi, pe cale sa fie date uitarii. Dar in acelasi timp, echipa are in componenta si specilisti pe partea de marketing, comunicare si vanzari, adresandu-se astfel unui public foarte variat.

In primul rand, atunci cand va doriti balustrade fier forjat, trebuie sa stabiliti un concept pe baza caruia sa se poata realiza un design. Aceasta echipa va poate oferi un model unic de balustrade fier forjar, care va fi executat manual. Inca din aceasta etapa de design, puteti decide daca doriti si insertii de alte materiale in produsul final. Puteti opta pentru sticla, lemn sau chiar marmura. Tot acum se poate decide culoare finala a acestor balustrade fier forjat sau puteti opta sa i se aplice o patina produsului final, pentru a avea o stralucire asemanatoare aurului sau argintului.

Balustrade fier forjat – sablare si reconditionare

Daca deja detineti balustrade fier forjat, dar acestea nu se afla intr-o stare excelenta, aceasta echipa de profesionisti va poate ajuta in procesul de restaurare. In primul rand, se va realiza sablarea acestor balustrade fier forjat. Asta inseamna ca toate impuritatile adunate de-a lungul timpului vor fi eliminate, inclusive rugina si stratul vechi de vopsea. Abia apoi se va aplica un strat proaspat de vopsea si inainte de acest proces se vor inlocui eventualele parti lipsa.

Balustrade fier forjat si alte produse din fier

Apelati cu incredere la aceasta echipa de profesionisti care va ofera nu numai balustrade fier forjat ci si o multime de alte obiecte din fier. Fie ca e vorba de porti, mobilier pentru gradina, obiecte decorative, rame de pat sau multe altele, puteti cere o oferta de pret direct de pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare