De ce mrfinance.ro?

De curand, am inceput sa folosesc platforma online mrfinance.ro. Si o sa va spun si de ce am ales sa fac acest lucru.
In primul rand, nimeni, nici acasa, nici in scoala, nu ne face o educatie financiara. Ne informam singuri si, daca nu avem un minim de notiuni in domeniu, riscam adesea sa facem cele mai proaste si paguboase alegeri sau investitii.
Nu traim intr-o tara cu un venit mediu de invidiat, pe cap de locuitor. Preturile sunt mari, facturile sunt de groaza, dobanzile la credite sunt printre cele mai mari in Europa. De aceea, trebuie sa fim foarte atenti atunci cand alegem sa facem un imprumut sau sa ne decidem asupra furnizorului, atunci cand ne hotaram asupra unui tip de card, cand vrem sa facem o anumita asigurare si multe altele. Trebuie sa prospectam atent ofertele si care dintre acestea ne avantajeaza cel mai mult, atat pe termen scurt cat si termen lung. Ca sa spun asa, trebuie sa stim putina economie ca sa facem economie.

Pentru a obitne informatii, de multe ori stam in fata calculatorului, tasatm pe Google ceea ce ne intereseaza si apoi deschidem un tab, doua, zece taburi prin care bajbaim cautand, de exemplu, cea mai ispititoare insititutie nebancara pentru un credit rapid. Dar, stiti ce sunt creditele rapide fara dobanda? Cei mai multi nu stiu si, desi primul credit are dobanda 0%, de la al doilea se va plati o dobanda maricica, calculata pe zi si va puteti trezi ca nu va permiteti sa acoperiti imprumutul. Practic, pentru a nu cadea in capcana, trebuie sa fiti foarte bine informati, despre avantaje, dezavantaje, cum se calculeaza dobanda, penalitati si refinantare. Cam asta face mrfinance.ro.

Va deschide ochii in privinta tuturor aspectelor legate de credite, indiferent de natura lor sau de tipul institutiei care va acorda imprumutul, va spune ce fel de furnizori de utilitati sunt pe piata si fiecare ce avantaje si dezavantaje prezinta, va arata ce tipuri de asigurari exista si fiecare, in parte, ce aduce cu sine. Este o platforma impartiala, cu singurul scop de a ajuta, prin explicatii simple si pe intelesul neinitiatilor, in informarea corecta si pertinenta din sfera financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare