Casa de oaspeti

Am mostenit o casa foarte frumoasa de la o matusa. Nu este foarte mare, insa pentru mine si sotul meu este suficienta. Am reusit sa o renovam astfel incat sa ne asigure tot confortul necesar pentru a ne simti in largul nostru. Casa se afla la cativa kilometri de oras, inr-o zona cu multa verdeata si un lac in care se poate pescui. O adevarata incantare pentru sotul meu si colegii lui de serviciu care sunt toti impatimiti ai acestei activitati. Lacul este foarte aproape de casa asa ca nu mai era necesar ca sotul meu sa plece cu cortul si putea sa vina direct acasa. Din pacate insa, spatiul nu ne permitea sa ii cazam si pe prietenii lui. Atunci mi-a venit o idee.
Pentru ca tot nu terminasem renovarile, langa casa se mai afla o dependinta care fusese folosita pe post de magazie. Nu era foarte mare dar ar fi putut fi transformata intr-o casuta de oasepti si amenajata o baie cu toate cele necesare. Sotul meu a fost incantat si a zis ca, atunci cand o sa simta nevoia de un man cave, poate sa foloseasca acea casuta. I-am inteles perfect dorinta. Barbatii, adesea, simt nevoia de a avea un spatiu al lor unde sa stea la o bere cu baietii, sa vorbeasca despre fotbal si despre ce au mai prins in undita. Am fost total de acord si am garbit renovarile.
Mai ramanea o mica provocare. Mobilarea casutei de oaspeti dar si a noastra. Fiind cu un spatiu restrans, asa cum am specificat, aveam nevoie de un mobilier care sa intre perfect in camere si mai ales in casa de oaspeti. Trebuia sa gasesc ceva care sa fie potrivit si pentru a dormi dar sa aiba si o alta functionalitate.
Am inceput sa ma documentez despre mobilier pentru spatii mici. Si asa am ajuns pe pagina magazinului mobilierinteligent.ro. Cand i-am arata sotului meu, a zis ca asta este exact ce ne trebuie. Au pe site o gama variata de paturi rabatabile si mese extensibile, cu mai multe functii, ceea ce le face a fi perfecte pentru camere mai mici. Asa ca, ne-am urcat in masina si am pornit spre showroom-ul din Bucuresti. Acolo am fost intampinati, cu zambetul pe buze, de reprezentantii magazinului care, dupa ce au ascultat ce dorinta aveam in materie de mobilier, au inceput sa ne prezinte produsele. Pentru casa de oaspeti am ales patul rabatabil dublu Nova Plus, in culoare stejar rustic. Era ideal, deoarece se transforma intr-o canapea ultra-comoda pentru 4 persoane si apoi se face pat in care puteau sa incapa doua persoane. In plus, dispune si de un mic spatiu de depozitare. Am ales acelasi lucru si pentru dormitorul nostru, deoarece am fost incantati de ideea de a castiga spatiu. Am avut produsele livrate direct acasa. Sotul meu a fost mai bucuros decat un copil in noaptea de Craciun. A si inceput sa decoreze casa de oaspeti cu tematica pescareasca si, in urmatorul weekend, a si dat prima petrecere cu peste proaspat scos din lac si un gratar pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare