Cum poti obtine in mod natural genele lungi si clar conturate la care visezi?

Laminare gene

Visul multor doamne si domnisoare este de a arata impecabil. Pentru acest lucru nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Genele si sprancenele sunt un detaliu foarte important din punct de vedere estetic in randul doamnelor si al domnisoarelor. Tocmai de aceea foarte multe femei apeleaza la gene false pentru a avea un aspect exact asa cum isi doresc referitor la gene.

Insa trebuie spus ca exista si o varianta de a obtine in mod natural gene lungi si clar conturate. Acest lucru se poate obtine prin laminarea genelor. Procedura de laminare Pitesti este parte a tratamentelor estetice la care poti apela atunci cand aspectul genelor tale nu te multumeste.

Sedinte de laminare a genelor

Laminarea genelor este o procedura estetica indicata pentru persoanele a caror gene sunt scurte, au aspect cazut sau sunt de o culoare foarte deschisa. De asemenea laminarea genelor este o procedura foarte utila pentru persoanele care isi doresc sa renunte in a mai folosi mascara sau care manifesta alergii la mascara. Nu in ultimul rand sedintele de laminare a genelor sunt recomandate pentru acele persoane care isi propun sa renunte la genele false din varii motive.

Tehnica de laminare a genelor implica urmarea a patru etape. Primul pas consta in efectuarea lifting-ului genelor naturale. Aici vorbim despre etapa in care anumite solutii speciale sunt folosite pentru a ridica genele naturale folosind pad-uri de silicon. Solutiile pe baza de balsam special folosite pentru lifting vor fixa pad-urile de silicon pentru a realiza ridicarea genelor naturale.

Al doilea pas consta in aplicarea unei creme speciale pentru volumul genelor pentru a fixa genele. Se continua cu folosirea unei vopsele de o nuanta de negru extrem de intens, vopsea aplicata pe genele care au fost ridicate si peste cre s-a aplicat crema pentru volum. Vopseaua pentru laminare Pitesti este o vopsea care este folosita special pentru astfel de proceduri estetice. Ultima etapa in cadrul sedintelor de laminare a genelor consta in aplicarea tratamentului menit a contribui la regenerarea genelor.

Argumente care recomanda laminarea genelor

Tratamentul de laminare a genelor ofera mai multe beneficii. Tocmai de aceea exista suficiente argumente pentru care persoanele ce isi doresc sa aiba un aspect perfect a genelor pot sa aiba in vedere astfel de sedinte estetice. Dincolo de aspectul ingrijit al genelor, laminarea contribuie la cresterea in volum a genelor, dar si la obtinerea unor gene mai lungi. Iar acesta este cu siguranta un deziderat pentru foarte multe femei.

Un alt argument in favoarea procedurii de laminare Pitesti poate fi faptul ca vei obtine aspectul dorit al genelor fara a folosi gene artificiale. Durata indelungata a rezultatelor, de pana la 3 luni de zile, este un alt atuu al acestei proceduri estetice. Mai mult, vorbim despre o procedura care nu este deloc dureroasa sau care nu produce disconfort.Pentru a beneficia de toate aceste beneficii este nevoie sa te programezi la sedinte de laminare a genelor in cadrul unui salon profesional de cosmetica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare