Ce conditii trebuie sa indeplineasca un bun pe care il amanetez

Tocmai imi schimbasem telefonul si nu stiam ce pot face cu cel vechi.

Initial m-am gandit sa-l folosesc pe post de MP3, insa mi-am dat seama ca e destul de incomod sa tot umblu cu doua telefoane dupa mine. Apoi am vrut sa-l folosesc pentru aplicatiile de navigatie, dar mi-am dat seama de faptul ca am nevoie de o cartela cu MB pentru internet. Ma plimbam prin oras si ma gandeam la o solutie, cand am vazut pe geamul unui amanet scris cumpar electronice.

Atunci mi-a trecut prin minte ideea de a vinde telefonul vechi unui amanet. Mi-am zis ca oricum in timp va scade mult din pret si mai bine il amanetez si nu-l mai scot din amanet, decat sa-l tin prin casa si sa se puna praful pe el.

Astfel am intrat pentru prima data intr-un amanet si mi-am vandut telefonul vechi. Am primit pe el in jur de 200 de lei si am fost mai mult decat multumit. L-am lasat in Amanet A.G.S. si cei de aici chiar au preturi bune la electronice. Poti intra si tu pe Casa-Amanet.com daca vrei sa vezi mai multe detalii.

De atunci am mai amanetat si alte lucruri si in 90% din cazuri le-am amanetat la Amanet A.G.S. Cei de aici sunt de incredere.

Daca si tu vrei sa amanetez diverse obiecte, primul lucru pe care trebuie sa il stii e faptul ca nu poti amaneta daca nu ai peste 18 ani. Aceasta este o conditie obligatorie.
Apoi, bunul pe care il aduci trebuie sa fie un bun care iti apartine. Multi aduc bunuri furate, ceea ce nu e deloc in regula. Cel mai mare risc la care se supun casele de amanet acesta este. Pentru asta, ele isi iau oarecum masuri de precautie si cer buletinul celui care amaneteaza diverse lucruri.
Totodata, daca vrei sa obtii un pret bun, ceea ce lasi trebuie sa arate bine. Daca e vorba de aparatura, ideal ar fi ca aceasta sa functioneze cat mai bine.
Acestea sunt o parte din lucrurile pe care trebuie sa le stii. Oricum, casa de amanet pe care o vei contacta iti va spune exact ce si cum stau lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare