Ce beneficii iti ofera aparatele auditive moderne? Imbunatateste-ti viata!

aparat auditiv

Problemele auditive iti pot diminua considerabil din calitatea vietii, asa ca nu trebuie sa stai foarte mult pe ganduri si sa cauti cele mai bune modele de aparate auditive, din care sa alegi!

Este vorba despre dispozitive medicale special concepute pentru imbunatatirea auzului, pe care le poti utiliza foarte usor si care iti ofera numeroase beneficii. Descopera avantajele pe care le poti obtine din randurile de mai jos!

Ai la dispozitie mai multe tipuri de aparate auditive

Datorita evolutiei tehnologiei, pe piata vei gasi in prezent cateva modele diferite de aparate din care poti alege, in functie de gravitatea problemelor de sanatate cu care te confrunti. Printre cele mai populare modele se numara urmatoarele:

  • aparatele intraauriculare – se monteaza in canalul auditiv, fiind suficient de discrete, incat sa te simti confortabil atunci cand le folosesti. Cu ajutorul acestor dispozitive iti poti imbunatati considerabil auzul, iar viata ta sociala va deveni una activa;
  • aparatele retroauriculare – sunt create astfel incat sa fie purtate in spatele urechii. Chiar daca sunt mai mari decat cele din prima categorie, iti ofera posibilitatea de a auzi extrem de bine si de a te bucura intotdeauna de discutiile cu cei dragi. Mai mult, poti investi si intr-o telecomanda, cu ajutorul careia sa poti regla volumul in functie de cum te simti cel mai bine;
  • aparatele reincarcabile – sunt unele dintre cele mai moderne modele de pe piata. Nu mai trebuie sa cumperi baterii pentru ele, fiind suficient sa le pui la incarcat seara, atunci cand te pui la somn.

Bucura-te de compania celor dragi!

Atunci cand intampini probleme in a intelege ceea ce iti transmit persoanele dragi, ajungi sa pierzi din mesaje, asa ca intreaga comunicare poate fi compromisa. Dispozitivele medicale moderne te ajuta sa ai din nou o viata normala: treptat te vei obisnui sa folosesti aparatele auditive, iar acest lucru te va ajuta foarte mult!

Usor de intretinut

In ceea ce priveste felul in care trebuie intretinute dispozitive medicale, nu trebuie sa faci foarte multe lucruri. Este suficient sa le montezi si sa le demontezi cu grija, iar atunci cand nu le folosesti sa le pastrezi intr-un loc uscat, ferit de umiditate.

Poti regla volumul in functie de cum te simti confortabil

Datorita faptului ca poti conecta o telecomanda la aparatul tau auditiv, ai posibilitatea de a regla volumul in functie de cum te simti cel mai confortabil. Mai mult, dispozitivele de calitate iti permit inclusiv sa reduci din zgomotul de fundal, pentru a te putea concentra strict la mesajul care iti este transmis de interlocutorii tai.

Rezistenta pe termen lung

Aparatele auditive sunt lucrate din materiale rezistente pe termen lung, astfel incat sa le poti folosi cat mai multa vreme. Asta inseamna faci investitii de calitate, de care te poti bucura la capacitate maxima. In acelasi timp, dispozitivele vin la pachet si cu o garantie generoasa, pentru ca atunci cand intampini dificultati tehnice, sa te poti intoarce la producator pentru a-i cere ajutorul!

Ce accesorii poti cumpara pentru aparatul tau auditiv?

Pe lista de accesorii aparate auditive: wesound.ro/aparate-auditive/accesorii se numara foarte multe obiecte interesante si practice, in care merita sa investesti. De la telecomenzile eficiente, pana la transmitatoarele pe care le poti conecta la televizor si microfoanele wireless, pe toate le poti comanda online.

WeSound.ro iti sta intotdeauna la dispozitie atunci cand ai nevoie de dispozitive medicale de calitate, cu ajutorul carora sa iti imbunatatesti auzul. De pe site-ul online iti poti comanda inclusiv accesoriile potrivite, care sunt adaptate aparatului tau auditiv!

Date de contact:

E-mail:

office@wesound.ro
victoriei@wesound.ro
iasi@wesound.ro

Telefon: +4031/4205378

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare