3 argumente in favoarea externalizarii transportului personalului angajat

5ee9d12925c86

Pentru orice companie productivitatea este un element esential pentru succesul pe piata pe care activeaza. Productivitatea depinde de foarte multe aspecte. Printre cele mai importante aspecte regasim eficienta pe care o are personalul angajat in desfasurarea operatiunilor specifice.

In cazul firmelor cu un numar mare de angajati este foarte important ca acestia sa beneficieze de transport asigurat de catre companie.Sunt mai multe argumente care recomanda externalizarea serviciilor de transport personal catre astfel de firme din acest domeniu de activitate. Iata care sunt principalele 3 motive in favoarea unei astfel de alegeri.

1. Eficientizarea deplasarii la si de la locul de munca

Indiferent daca vorbim despre companiile care se afla in localitate, la marginea localitatii sau la cativa km de localitate, prin externalizarea serviciilor de transport personal se va eficientiza deplasarea la si de la locul de munca. Odata ce angajatii stiu ca se pot baza pe un mijloc de transport care vine conform unui orar fix, acestia nu vor mai intarzia la locul de munca.

In acelasi timp angajatii vor simti ca au mai mult timp pentru activitatile casnice sau pentru cele de dupa finalizarea programului de lucru. Intarzierile cauzate de motive precum traficul aglomerat sau problemele cu mijloacele de transport in comun nu isi vor mai gasi sustinere. In consecinta se va eficientiza semnificativ deplasarea personalului angajat catre si de la locul de munca.

2. Cresterea productivitatii in companie

Odata cu eliminarea intarzierilor angajatilor si cu deplasarea angajatilor intr-un mod mai eficient va creste si productivitatea companiei. Acest lucru in contextul in care toti angajatii vor fi prezenti la ora inceperii activitatii. Mai mult decat atat, nu vor mai exista divergente cu privire la motivele pentru care anumiti angajati intarzie frecvent la inceputul programului de lucru.

Cresterea productivitatii companiei poate avea drept cauza inclusiv o stare mai buna din punct de vedere mental a angajatilor. Acestia nu vor mai trebui sa se trezeasca foarte devreme, dar in acelasi timp vor stii ca ajung acasa mult mai repede comparativ cu folosirea transportului in comun.

3. Diminuarea costurilor cu transportul angajatilor

Tot in top 3 argumente care recomanda externalizarea serviciilor pentru transport personal putem aminti si reducerea costurilor pentru angajator. Este mult mai avantajos sa externalizezi aceste servicii comparativ cu detinerea propriului parc auto pentru transportul angajatilor. Pentru serviciile profesionale de transport angajati vei avea de suportat costurile conform contractului de prestari servicii semnat cu firma de transport persoane.

In schimb atunci cand detii propriul parc auto va trebui sa asiguri costurile cu achizitionarea mijloacelor auto, cu mentenanta parcului auto, dar si costurile salariale cu soferii. De asemenea decontarea transportului in comun sau a combustibilului consumat de autoturismele personale ale angajatilor se poate dovedi mai costisitor decat externalizarea serviciilor de transport a angajatilor.

Pornind de la aceste trei argumente principale, cu siguranta ca merita sa ai in vedere sa apelezi la o firma de transport de persoane pentru transportul angajatilor. Astfel de servicii profesionale sunt disponibile pentru diferite companii si pentru diferiti angajatori pe transport-personal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare