Voi ce produse folositi pentru pastrarea curateniei?

Pastrarea curateniei la locul de munca, este extrem de importanta, chiar esentiala pentru bunul mers al lucrurilor intr-o firma. Lasand de-o parte, prevedereile legale in acest sens, care sunt cunoscute probabil de toti angajatorii, nerespectarea nevoilor angajatilor la locul de munca, va duce treptat la falimentul firmei.

Oamenii in general cauta sa lucreze acolo unde le este bine iar uneori conditiile de lucru sunt mai presus decat beneficiile salariale, asa ca vor alege poate sa lucreze pe bani ceva mai putini dar intr-un loc unde le sunt asigurate anumite chestii elementare, decat sa lucreze intr-un loc unde mizeria este la ordinea zilei, indiferent de salariile care le sunt oferite.

Pentru cei care sunt interesati si au nevoie de produse de calitate, Sanito.ro le sta la dispozitie cu produse si accesorii pentru curatenie, de cea mai buna calitate, produse ce sunt folosite la nivel interantional fiind preintre cele mai apreciate.

Gama de produse Tork este de asemenea prezenta pe Sanito.ro, cu o gama variata si foarte diversificata de produse precum:

  • Capace de toaleta cu folie igienica

  • Dispensere si dozatoare

  • Consumabile hartie

  • Uscatoare maini

  • Sapunuri lichide, spuma si crema

  • Dezinfectanti maini

  • Odorizante camera

  • Detergenti profesionali

  • Produse de curatenie

  • Cosuri de gunoi

Consumabilele din produse din hartie Tork, sunt printre cele mai importante pentru mentinerea curateniei si sunt perfecte pentru stergerea si dezinfectarea suprafetelor, tocmai pentru ca sunt de unica folosinta. Nu este recomandata utilizarea carpelor din material deoarece acestea capteaza microbi si mai degraba ajuta la raspandirea acestora decat la eliminare.

In plus pe langa utilizarea produselor din hartie pentru stergerea suprafetelor, acestea trebuie sa fie prezente si in grurile sanitare, atat hartia igienica dar si prosoape de hartie pentru stergerea mainilor dupa spalare.

Daca tot am adus vorba despre spalatul pe maini, iginea personala este extrem de importanta iar in candrul unei firme mari, grupurile sanitare trebuie sa fie cat mai curate dar si dotate astfel incat sa ne putem mentine o igiena cat mai riguroasa. Excludem sapunul normal din start si alegem sapunul lichid pentru acest lucru, insa ca treaba sa fie treaba avem nevoie de cel putin un dozator sapun Tork, fiind mult mai igienic dar si mai eficient si mai rapid.

Pentru cei care sunteti la conducerea unei firme, indiferent ne numarul de angajati, trebuie sa tineti cont de nevoile fiecaruia, astfel incat acestia sa se simta confortabil la locul de munca, dand astfel un randament considerabil mai mare.

Alegand serviciile Sanito.ro, veti avea garantia calitatii, acestia avand o experienta de peste 12 ani in spate in ceea ce priveste distribuirea produselor pentru curatenie, peste 5000 de clienti multumiti, de cele 40 de brand-uri puternice partenere pe care acestia le comercializeaza, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto si multe altele. De asemenea toate aceste produse se gasesc la cele mai bune preturi avand un raport pret/calitate foarte convenabil.

Toate aceste produse sunt destinate oricarui tip de spatiu, fie ca este vorba de centre comerciale, centre medicale, saloane de infumusetare, hoteluri, birouri, baruri, restaurante sau benzinarii, si asa mai departe.

Alte articole Populare