Vaporizatoarele, noua varianta de fumat

Vaporizatoarele, noua varianta de fumat. Care sunt variantele pe care le ai

De la aparitia vestitei țigări electronice lucrurile au evoluat extrem de mult. Daca prima tigara electronica imita cat mai bine tigara clasica, astazi lucrurile sunt putin diferite, existand dispozitive de diverse marimi si forme, cu scopul de a oferi experiente cat mai placute.
Unul dintre aceste dispozitive este vaporizatorul. Acesta are scopul de a elibera ingrediente active, fara ardere, fie din plante uscate, fie din uleiuri si alte ingrediente.
Practic, un vaporizator te poate ajuta sa fumezi orice tip de ierburi cu beneficii reale pentru sanatatea ta, fara a le arde. Evident, este si cazul tutunului, care poate sa fie incalzit fara a fi ars si poate fi consumat fara riscurile asociate lui.

Ce materiale pot fi vaporizate?

Exista vaporizatoare multifunctionale care pot arde o multime de materiale, incepand cu lichidele din e-tigari si terminand cu tutunul. Cei care vapeaza prefera tutunul sau diverse plante uscate, insa se obisnuieste sa se vapeze si uleiuri, ceara, e-lichide si diverse concentrate.

Cum functioneaza vaporizatorul?

Modul de functionare este destul de simplu. Dispozitivul trasmite caldura catre materialul ce urmeaza a fi vaporizat, ceea ce are drept rezultat o incalzire rapida si acel abur pe care orice fumator si-l doreste.
In ultimii ani, piata de vaporizatoare s-a dezvoltat foarte mult si pe baza acestei functionari simple au aparut o multime de variante de dispozitive:
• Vaporizatoarele portabile. Sunt mici, compacte si foarte puternice. Cu siguranta le-ai vazut deja prin magazine si te-ai intrebat ce sunt. Acestea pot vaporiza tutun, ierburi, ceara si ulei fara niciun fel de probleme.
• Vaporizatoarele de tip Pen. Sunt cilindrice si usor de tinut in mana, asemanatoare cu tigarile normale. La fel ca si vaporizatoarele portabile, pot vaporiza aproape orice tip de material. Un mare avantaj este ca sunt dotate cu un afisaj digital care permite controlul temperaturii.
• Vaporizatoarele Desktop. Sunt mai voluminoase si sunt destinate utilizarii de acasa. IN general, acestea trebuie sa fie conectate la o priza, insa au marele avantaj de a oferi vapori de foarte buna calitate.
• Vaporizatoarele mecanice. Sunt asemanatoare cu clasicele pipe. Acestea folosesc principiul incalzirii mecanice a unei camere de tutun, ierburi sau ulei si sunt foarte accesibile. Multi vaperi considera ca acestea reprezinta cel mai bun compromis de la tigara.

Cu siguranta, vaporizatoarele si tigarile electronice reprezinta o alternativa excelenta la fumat. Pana la urma, experienta este mai complexa si mai interesanta iar riscurile sunt minime. Merita sa le incerci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare