Unde gasesti un background pentru blog?

Unde gasesti un background pentru blog sau orice alt proiect? In cautare de poze pentru temele care le fac am gasit prin google acest link in care se ofera 1000 de poze.Destul de frumoase pozele care se gasesc acolo.Daca doriti puteti incerca absolut orice poza va place si cine stie ce descoperiti pe acolo.Daca din intamplare stiti si alte linkuri de unde se pot procura alte poze puteti sa faceti un bine si sa lasati un link printr-un comentariu.Multumesc.

4 comentarii la “Unde gasesti un background pentru blog?

 1. Chiar ma gandeam in urma cu cateva zile cum ar fi să schimb puţin background-ul blogului dar nici nu am ştiut de unde să iau.
  Ar fi fost şi mai bine dacă ai fi explicat cum îl înlocuieşti. Mie mi-ai fi fost de ajutor. 😀

  1. in style.css al temei vezi ca la inceput ai undeva scris body {background:poza sau o culoare anume; } acolo umbli. adaugi prin add media o poza o incarci copiezi likul pozei si il pui la background in acel div body {} ceva de genul:
   body { background:url (linkul la poza incarcata); }

   1. Daca vrei sa te duci exact la linia unde ai de editat .. cel mai folositor browser este Opera . Iti ofera functia Inspect element ce iti arata exact linia unde vrei sa editezi. Da stiu…. vroiei sa zici ca si Crome sau Mozila au functia asta insa la Opera textul inspectat este mult mai accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare