Transport marfa Cluj

Firmele de transport care executa expecidii de marfa intern si extern, au in obiectul de activitate expeditia de tip grupaj, expres atat cu camioane complete cat si partiale.

Firmele care fac transport marfa in Cluj fac grupaje si cargo inclusiv in Europa, cu camioane complete si partiale precum si transporturi periculoase si de marfuri speciale.

Transport de marfa se face si pe rute internationale catre tari ca Olanda, Belgia, Franta, Luxemburg, Spania, Austria, Portugalia, Elvetia, Germania, Italia, Marea Britanie, Danemarca si Irlanda

Camioane complete si partiale sunt livrate cu marfa si catre tari cum ar fi Grecia, Norvegia, Finlanda, Suedia, Statele Baltice, Polonia, Ungaria, Turcia, Slovacia, Moldova, Turcia, Moldova si multe alte tari ale lumii.

Transportul de marfa

In afara de transportul de marfa catre Cluj in regim de grupaj, firmele de specialitate ofera camioane complete dar si partiale, fie cu cu prelata fie cu duba, semiremorci gat de lebada, camioane cu control al temperaturii, camioane dublu-planseu si combinatii cu remorci interschimbabile. Firmele mari de transport au chiar si pana la 100 – 1600 de unitati de transport.

Servicii speciale si de curierat

Servicii de transport se executa timp 7 zile pe saptamana, pana la 24 de ore pe zi indiferent de tipul de marfa transportata in tara sau in strainatate.

In afara de transportul de tip grupaj, firmele de transport ofera camioane complete dar si partiale, fie cu prelata sau cu duba, camioane care pot sa aiba un  control al temperaturii, semiremorci de tip gat de lebada sau combinatii cu remorci interschimbabile ori camioane de tip dublu-planseu. Asa dupa cum spuneam orice firme de transport intern sau international cu un numar mare de masini are peste 1000 de unitati de transport.

Se executa de catre companiile de profil si transporturi exceptionale precum si transporturi speciale.

Transport marfa la Cluj ca si in orice loc din tara sau din strainatate se poate face si  containerizat, pornind din porturie cum ar fi  Constanta, Amsterdam, Rotterdam, etc.

Marea majoritate a companiilor de transport detin o retea propria de distributie interna.

Din locatiile unde au puncte de lucru,  incarcaturile pot sa fie  distribuite oriunde in Romania, transportand de la un palet pana la incarcaturi partiale, firmele asigurand distributia marfurilor conform cerintei clientilor.

Caracteristici ale unei retele de distributie

Firmele de transport au de regula preluari zilnice si livrari la fel, in 24 sau maxim 48 de ore,  o retea de distributie extinsa si intotdeauna de incredere, manipulanti experimentati care folosesc echipamente moderne, si au cu clientii o comunicare directa si eficienta.

Sunt executate deasemenea si transporturi de bunuri periculoase in conditii specificate de lege

Una dintre firmele care exeuta transport de marfa de la si catre Cluj precum si catre multe alte localitati din tara este Mistero GS pe al carui site www.misterogs.ro gasiti toate detaliil;e necesare pentru orice transport de marfa aveti in vedere in viitorul apropiat.

Sunt aici detalii cu privire la serviciile de transport executate de firma, destinatiile de transport precum si flota auto de care dispune firma.

Promptitudinea, siguranta si profesionalismul sunt principalele calitati ale acestui furnizor de transport marfa, din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare