Traieste aventura celor 1001 de nopti intr-un stil cosmopolit

Intotdeauna oamenii au fost fascinati de povestile Sheherezadei. Dunele de nisip, mirajele si oazele cu palmieri, frumoasele cu ochi misteriosi si chipuri ascunse sub valurile diafane au lasat imaginatia unor intregi generatii sa viseze la experienta de a vedea acele locuri fascinante. Din fericire acest lucru este posibil. O astfel de agentie de turism este Oltextur, care pune doritorilor la dispozitie vacante in astfel de destinatii cum ar fi Dubai sau Abu Dhabi.

Dubaiul este un stat al Emiratelor Arabe Unite, un oras oriental si cosmopolit in acelasi timp. Este locul perfect unde multiculturalismul se regaseste in deplina armonie cu populatia locala. Arhitectura moderna se imbina perfect cu peisajul exotic al unei tari arabe. Cine ajunge aici, cu siguranta va vizita Burj al Arab, unul din cele mai luxoase hoteluri din intreaga lume, o bijuterie care masoara nu mai putin de 321 m. De asemenea, in Dubai, poti vedea cea mai inalta cladire din lume, Burj Kalifa, care are o inaltime de 828 m. Pe langa multe alte atractii, pasionatii de shopping pot vizita mall-urile si bazarurile din Dubai unde vor gasi, cu siguranta 1001 de lucruri la care au visat.

Abu Dhabi este considerat, pe buna dreptate, cel mai modern oras din lume. Este totodata capitala Emiratelor Arabe Unite. Un loc pe care nu trebuie sa il ratezi in Abu Dhabi este Moscheea Alba Sheikh Zayed. Este o bijuterie din punct de vedere arhitectonic si este a 8-a ca marime din lume. Designul modern dar si claisc oriental impresioneaza inca de la prima vedere. Intrarea este gratis. Pentru doamnele care doresc sa viziteze este recomandat sa poarte neaparat capul acoperit cu o esarfa sau un sal. Emirates Palace Hotel este unul din putinele hoteluri din lume de 6 stele pe care poti sa il vizitezi gratis. Atat exteriorul cat si interiorul spectaculos te va face sa te simti ca in povestea lui “Aladdin si lampa fermecata”. Un alt loc de atractie este Ferrari World unde te poti distra impreuna cu prietenii dar si cu copiii la viteza maxima.

Alte articole Populare