Tot ce trebuie sa stii despre implant mamar

Marirea sanilor se face la recomandarea medicului si tocmai de aceea inainte de a face orice pas este important sa discutati intr-un mod cat mai transparent cu acesta si sa tineti cont de recomandarile sale. Exista femei care isi doresc sa isi mareasca sanii, deoarece considera ca nu sunt suficient de atragatoare, insa a de cele mai multe ori acestea pot avea asteptari necorespunzatoare sau nu sunt constiente de riscurile pe care si le asuma.

Pentru a fi sigure ca urmati varianta care va care nu va pune sanatatea in pericol si care vi se potriveste formei corpului, este recomandat sa stati de vorba cu medicul si sa tineti cont de recomandarile sale.

Femeile care apeleaza la implanturi mamare se bucura de avantajul ca in cazul in care acestea se rup, continutul nu va dauna organismului si nici nu va ajunge in interiorul acestuia. Perioada de recuperare este foarte importanta si trebuie respectata ca atare.

Printre riscurile la care femeile se expun prin introducerea unor implanturi mamare se numara: aparitia hematomului, infectii, contractura capsulara sau modificarea sensibilitatii areolelor. O alta varianta de marire a sanilor este folosind medicina regenerativa. Prin intermediul acesteia se introduce un implant alcatuit din grasimea corporala si celule stem in interiorul sangelui, urmand ca ulterior organismul sa absorbe doza introdusa. Se recomanda ca interventia sa se repete la un an de la efectuarea primului pas, deoarece implantul poate fi retinut in organism.

Operatia de implant mamar nu se recomanda femeilor care prezinta o hipersensibilitate la corpii straini sau femeilor insarcinate. Implanturile mamare sunt dispozitive medicale care sunt plasate in san pentru a creste sau a imbunatati volumul si forma sanului.

Augmentare mamara este o operatie estetica care foloseste implanturi mamare pentru a modifica dimensiunea si forma sanilor. Exista diferite tipuri de implanturi mamare, printer care se numara cele umplute cu silicon sau cu ser fiziologic. Este important ca femeile care iau in considerare marirea sanilor sa se informeze in prealabil despre riscurile si beneficiile aduse si sa consulte un chirurg plastician calificat si cu experienta.

Ca la orice procedura chirurgicala, exista riscuri asociate cu marirea sanilor. Acestea includ aparitia unor infectii, sangerari, dureri, umflaturi, cicatrici si modificari ale sensibilitatii mameloanelor. Exista, de asemenea, riscul ca implantul sa se scurga sau sa se miste, ceea ce poate duce la o forma neuniforma a sanului.

Este important ca femeile care iau in considerare marirea sanilor sa se informeze cu privire la riscurile si posibilele complicatii si sa discute cu un chirurg plastician cu experienta. Doar asa vor lua cea mai buna decizie pentru sanatatea si bunastarea lor.

Exista o serie de motive pentru care femeile apeleaza la implanturi mamare. Unul dintre acestea este imbunatatirea increderii in sine. Foarte multe femei nu se simt confortabil cu dimensiunea lor naturala a sanilor si aleg implanturi mamare pentru a-si creste increderea in sine. Un alt motive este corectarea asimetriilor. O dimensiune inegala a sanilor poate duce la disconfort fizic si emotional. Implanturile mamare pot ajuta la corectarea asimetriei si la imbunatatirea aspectului sanilor.

Pentru a afla mai multe detalii despre implanturi mamare pret, te invitam sa vizitezi Clinica Chirurgie Estetica Bucuresti Zone Medical Estet. Dr. Eugen Turcu si echipa sa te vor ajuta in cel mai scurt timp sa iti recapeti increderea in frumusetea ta si sa fii fericita cu tine insati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare