Tigla metalica – solutia perfecta pentru orice locuinta!

tigla metalica

Atunci cand vine vorba de acoperisul locuintei, fiecare dintre noi isi doreste sa se bucure de durabilitate, functionalitate si aspect estetic placut.

Daca vreti sa faceti o alegere inspirata, tigla metalica de la Blitz Profil reprezinta produsul care va indeplini toate aceste criterii, asa ca nu veti regreta daca il veti achizitiona.

Alege tigla metalica pentru un acoperis durabil!

Tigla metalica este una dintre cele mai apreciate tipuri de invelitoare destinate acoperisurilor datorita caracteristicilor si avantajelor exceptionale pe care le detine.

Dintre acestea amintim: versatilitate astfel ca se muleaza usor pe orice structura a acoperisului, disponibilitate in mai multe nuante, multiple accesorii care asigura o functionalitate sporita, accesibilitate din punct de vedere al costurilor, greutate redusa, design atractiv, durata de viata indelungata, costuri reduse dedicate intretinerii, fiabilitate, 100% reciclabile etc.

Pentru a afla mai multe detalii despre tipurile de tigla metalica oferite de Blitz Profil, puteti intra oricand in legatura cu specialistii amabili ai societatii.

Cum alegeti o tigla metalica de calitate?

Atunci cand investim intr-un bun material, ar trebui sa acordam atentie catorva aspecte importante, unul dintre acestea fiind calitatea. Majoritatea dintre noi urmareste sa se bucure de produsul achizitionat, o perioada cat mai indelungata de timp ceea ce inseamna ca acest criteriu este esential.

tigle metalice

In cazul tiglei metalice, va trebui, bineinteles, sa urmariti anumite aspecte, ce denota in definitiv calitatea: capacitatea de a rezista la variatiile de temperatura, cat de sigure sunt in exploatare, cat de rezistente sunt la deteriorarile mecanice, tipul si grosimea stratului de acoperire, cat de dificil sunt de montat etc.

In cazul in care va decideti sa optati pentru tigla metalica de la Blitz Profil, cu siguranta nu veti regreta! Calitatea este una superioara, iar preturile avantajoase.

Descopera cele doua modele de tigla metalica de la Blitz Profil!

In oferta Blitz Profil se regasesc doua modele de tigla metalica: Blitz si Kubik.

BLITZ este profilul clasic de tigla metalica, tratat cu un strat de zinc cuprins intre 225 gr/mp si 275 gr/mp. Pentru a asigura un strat de rezistenta in timp, peste stratul de zinc mai sunt aplicate alte 2 straturi de protectie: un strat de pasivizare si un strat de grund. Ultimul strat de protectie, dar si cel decorativ/estetic este stratul de vopsea ce poate avea diferite culori, structuri (lucios sau mat) si diferite grosimi.


Date Tehnice

Lungime modul: 350 mm si 400 mm

Latime totala: 1200 mm

Latime utila: 1110 mm

Greutate: ≈5 kg/mp (in functie de grosime)

Inaltime prag: 22 mm

Inaltime totala profil: 42 mm

Panta minima la montaj: 14°

Kubik este un profil extrem de usor de montat datorita formei geometrice specifice.


Date Tehnice

Lungime modul: 350 mm si 400 mm

Latime totala: 1180 mm

Latime utila: 1110 mm

Greutate: ≈5 kg/mp (in functie de grosime)

Inaltime prag: 22 mm

Inaltime totala profil: 42 mm

Panta minima la montaj: 14°

Distanta intre sipci: 350 mm sau 400 mm

Aceste doua modele de tigla metalica se bucura de aprecierea clientilor avand in vedere caracteristicile deosebite pe care le au si avantajele pe care le ofera.

Sunt profile cu design atractiv, practice si usor de montat.

Pentru comenzi si informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, specialistii companiei va sta cu placere la dispozitie in orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare