Tencuieli mecanice- profesionalism si incredere

tencuieli mecanizate

Pe site-ul nostru gasiti o vasta oferta de tencuieli mecanice de calitate superioara, care dau un aspect placut peretilor prin finisarea elementelor de zidarie cu mortare speciale. De obicei, se foloseste aplicarea mecanizata cu mortare speciale, dar si cu ipsos sau ciment. Pentru un randament ridicat si finisare de exceptie se folosesc utilaje si masini performante. Firma noastra se bazeaza pe echipamentele profesionale din dotare, precum si pe experienta echipei specializate care reuseste de fiecare data, sa ofere lucrari de calitate, spre multumirea clientilor nostri. Profesionalismul care ne evidenteaza in randul ofertantilor din acest domeniu ne ajuta sa ramanem in topul preferintelor celor care vor sa dea un aspect placut casei nou construite.

Tipuri de tencuieli mecanizate

Aceste tencuieli mecanizate va ajuta sa dati un aspect fin peretilor din diferite incaperi. Avand in vedere ca astazi puteti alege unul dintre diferitele materiale omologate existente pe piata, ramane doar sa va decideti asupra materialului care se pliaza perfect dorintelor dumneavoastra. De obicei, tencuiala pe baza de ciment se foloseste in lucrari industriale, dar uneori este folosit si in cele rezidentiale. Aceasta necesita mai multe straturi de aplicare de glet pentru o finisare de exceptie si se poate folosi atat la exterior cat si la interior. Tencuielile pe baza de ipsos se aplica cu precadere in interior avand in vedere faptul ca acestea au rolul de a regla umiditatea camerelor. Acestea reprezinta finisaje de calitate care necesita doar un strat de glet pentru ca aspectul final sa fie cel dorit.

Aplicare corecta a tencuielii mecanizate se realizeaza cu atentie la detalii a personalului calificat si corect instruit pentru folosirea acestor aparaturi speciale. Echipa noastra specializata lucreaza organizat respectand etapele prin care se obtin tencuieli rezistente, de calitate superioara. Asadar, in prima faza se pregateste suportul de lucru apoi se aplica cu indemanare materialele necesare. Prima etapa este cea mai importanta deoarece de acesta depinde rezistenta materialelor aplicate ulterior. Aceasta implica o multime de operatiuni specifice cum ar fi aplicarea de fibra de sticla sau grunduirea. Apoi, aplicarea se face cu un sprit special a carui presiune poate fi reglata diferit, in functie de suprafata de lucru, pentru o intindere uniforma. In cele din urma, urmeaza finisarea, cea care da estetica si un plus de frumos incaperii repective.

Tencuieli mecanizate pentru interior si exterior

In functie de peretii care urmeaza sa fie finisati puteti alege dintre tipurile de tencuieli mecanizate specifice pentru interiorul sau exteriorul cladirii unde se defasoara lucrarea. In primul rand, materialele folosite trebuie sa respecte temperatura de aplicare pentru un aspect placut si de durata.

Tencuiala mecanizata pe baza de mortar se aplica pe suprafete netede, uscate si lipsite se praf sau alte grasimi. Materialul se aplica uniform pe toata suprafata, fara a lasa spatii libere. Tencuiala mecanizata pentru interior difera in functie de grosimea aplicata si tipul de materiale folosite. Aparaturile speciale folosite maresc considerabil randamentul si rezistenta lucrarilor finale.

Tencuieli mecanizate pe baza de ipsos se foloseste doar la spatiile interioare si este destinata cu precadere camerelor sau incaperilor largi. Tencuiala pe baza de ciment se aplica de obicei, in bai si bucatarii dar poate fi folosita si pentru finisarea peretilor din exteriorul casei sau unei alte cladiri. Aceste tipuri de tencuieli necesita aplicarea a doua straturi de glet pentru ca finisarea sa fie una de exceptie. Tencuielile cu mortare clasice sunt mai ieftine insa finisajele ulterioare sunt mai costisitoare, datorita faptului ca gletul si manopera aduc un cost suplimentar.

Indiferent de materialul aplicat este foarte important sa se respecte pasii esentiali de pregatire a materialului precum si aplicarea constanta pe toata suprafata peretilor ce urmeaza sa fie finisati. Noi va oferim servicii de tencuieli mecanizate de calitate superioara si garantam satisfactia clientilor pentru orice lucrare prestata de firma noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare