Tema wordpress

Am editat tema Twenty Twelve prin introducerea a cateva coduri php pentru a o face putin mai diferita fata de ceea originala plus in css a mai multor chesti de design.Acum cat de bine sau mai putin bine a iesit las la aprecierea celor care mai urmaresc  acest blog.Indiferent de pareri eu sunt mereu dispus sa le citesc si sa le apreciez daca este cazul.Nu dati cu pietre,multumesc.

Sub meniul temei am introdus doua wingeturi prin care se pot stabili diferite chesti prin tragerea (drag end drop) elementului text (Arbitrary text or HTML) in widgets al temei.La fel are in footer (partea de jos) 4 widget-uri care se complecteaza absolut la fel cu ce se doreste.Tot in partea de jos se mai afla un meniu care se stabileste manual plus un slider care se va gasi in setarile temei.

Pagina video a temei este realizata pentru a introduce videoclipurile care va plac.Se creaza o pagina noua cu numele video sau orice alt nume si se asociaza cu templet-ul video din tema.Nu puneti nimic in pagina video,se stabilesc videoclipurile din sectiunea video din meniul dashboard al platformei.Dupa care pagina se introduce in meniu (appearance->meniu).Eu am publicat doar 4 articole cu continut video dar se pot adauga cate doriti.

 

[symple_button color=”blue” url=”http://wpteme.info/” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Demo[/symple_button]

Sliderul este unul controlabil se poate pune link pe pozele din el.Nu vreau sa il laud dar este unul foare bun.

[Download not found]

5 comentarii la “Tema wordpress

  1. Imi place acel slider dar parca putea fi sus in loc de video si acea introducere. Cat despre bine ai venit din footer nu crezi ca e cam jos sa urezi bun venit unui user?
    Deja cand ajunge sa citeasca in footer e vechi pe blog 😀

  2. Arata foarte bine! Imi place ca nu ai folosit nustiu cate culori (cum fac majoritatea…). Slider-ul cred ca s-ar incadra mai bine in partea de sus, in rest arata foarte bine!

  3. imi cer scuze tema avea o mica eroare php pe care am modificat-o sa fie totul ok,cei care ati descarcat tema acum o puteti lua din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare