Site-uri gratuite pentru resurse Photoshop

resurse Photoshop

Cand vine vorba de resurse in format psd pentru Photoshop piata este una foarte mare. In acest scurt articol o sa prezint resursele mele pentru fisiere de tip .psd

1. DeviantArt

Probabil cel mai cunoscut site web pentru tot felul de aspecte legate de design și artă.
Dar ați putea uita că include și una dintre cele mai mari baze de date cu resurse gratuite de pe internet!
Dacă trebuie să găsiți ceva precum texturi, vectori, icoane, fișiere Photoshop, acțiuni Photoshop și multe altele; Acesta este primul loc în care trebuie să îl căutați.

2. 365psd

Acest site web este un loc minunat pentru resursele de web design. Principalul obiectiv al designerilor lor este designul și elementele web ale UI. Calitatea produselor finite este extrem de ridicată, iar șansa de a găsi ceva noob / amator este foarte subțire, ceea ce este minunat!
O caracteristică frumoasă este că există un nou .psd în fiecare zi, așa cum sugerează și numele …
Aceasta este una dintre acele baze de date pe care trebuie doar să le răsfoiți din când în când și să colectați doar ceea ce credeți că ar putea fi de folos.

3.  PsdGraphics

PsdGraphics oferă tone de fișiere; Unele dintre ele sunt simple, unele foarte complexe.
Nu toate fișierele ar putea fi cele mai folositoare, dar unele dintre ele ar putea fi utile pentru anumite proiecte. Pentru aceasta, categoriile și funcția Căutare sunt într-adevăr utile.

4. FreePsdFiles

Pe acest site veți găsi probabil unele dintre cele mai utile resurse Photoshop. Aproape fiecare fișier ar putea fi clasificat ca „șablon”. Prin asta înțelegem că fișierele sunt făcute pentru ca tu să dai ultimele atingeri.
Este foarte recomandat să navigați frecvent pe acest site, mai ales datorită faptului că șabloanele lor se întâlnesc cu tendințele actuale.

5. PsdFan Extra

Acest site are mai multe tipuri de resurse „Instrumente”. Lucruri precum perii, texturi, vectori, forme …
Acestea sunt tipurile de fișiere care sunt utile pentru colectarea și completarea Bibliotecii.

6. DownloadPsd

DownloadPsd are o cantitate enormă de fișiere. Din fericire, ei au făcut compoziția web compactă, astfel încât să aveți o imagine de ansamblu bună.
Este greu de clasificat acest site deoarece există tot felul de fișiere Photoshop pe el. Dar există o mare cantitate de icoane și obiecte.

7. SmashingMagazine Freebies

Un alt blog similar este celebrul SmashingMagazine. Scopul lor este de a furniza fișiere care sunt complicate pentru a vă face, dar sunt deseori necesare de mulți designeri.

8. Graphberry

Un site excelent in resurse. Are foarte multe templaturi PSD. Il recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare