Sfaturi pentru unghii puternice

Sfaturi pentru unghii puternice

Unghiile puternice sunt un indicator al sănătății și, de multe ori ne dorim niște unghii mai puternice, de aceea, în articolul de mai jos, vor fi prezentate câteva modalități de a avea unghii mai puternice.
O primă recomandare este să se administreze un supliment de biotină care este, de fapt, vitamina H și B7 și trebuie consumat zilnic; biotina întărește părul și unghiile și face ca sistemul nervos să funcționeze normal; în mod natural, aceasta se găsește în ouă fierte, leguminoase și sardine.
Se recomandă permanent înmuiere a unghiilor în apă deoarece aceste devin subțiri și ușor de rupt și de aceea se recomandă purtarea mănușilor cu bumbac pe interior atunci când vasele sunt spălate.

snb lotiune protectoare pentru maini cu aroma de tei

Hidratarea unghiilor este extrem de importantă pentru sănătatea unghiilor deoarece altfel acestea se pot decoji cu ușurință și, implicit, se pot rupe.
O dietă sănătoasă în care să adăugați legume și fructe, nuci, semințe și migdale, frunze verzi și carne ușoară care întrețin sănătatea întregului orgnism și în particular a unghiilor.
Atunci când utilizați lac de unghii și tratamente pentru unghii și mâini este recomandat să se folosească lac de unghii și tratament fără substanțe chimice care să afecteze unghiile, o recomandare fiind SNB Lotiune protectoare pentru maini cu aroma de Tei și ingrediente sănătoase.
Gelurile acrilice trebuie evitată deoarece expunerea la lampa cu ultraviolete poate fi un risc și pentru cancer dar și pentru îmbătrânirea pielii mâinilor și, implicit, a unghiilor. De asemenea, permanenta acoperirea a unghiilor cu lac poate să subțieze unghia, așa că se recomandă o pauză de o săptămână fără lac pe unghii.
Unghiile mai scurte sunt mai rezistente și mai puțin vulnerabile la rupturi și mai ales că avem tendința de a folosi unghiile ca unelte, cum ar fi la a deschide o doză de suc sau a ajunge într-un spațiu îngust.
În această perioadă trebuie a se evita folosirea excesivă a dezinfectantului care atacă unghia și le face mai fragile. Produsele de curățenie conțin chimicale care afectează unghia și de aceea se recomandă folosirea mănușilor cu bumbac pe interior.
Recomandările profesioniste sunt primite de la specialiști, prin urmare dacă aveți nevoie de recomandări este bine să apelați la medic dermatolog.

Alte articole Populare