Seminte rosii cherry

seminte rosii

Rosiile cherry sunt cele mai iubite de femeile cat si barbati care vor sa tina un regim alimentar sau sa scape de kilogramele in plus. Multa lume a ajuns sa nu mai aiba incredere in productictia de pe piata – deoarece legumele sunt modificate genetic – asadar, aceste persoane isi cumpara seminte rosii si le planteaza singur in gradinapentru ca aceste seminte rosii dau un rezultat sigur natural si sanatos.

Seminte rosii nu sunt rele pentru sanatate ci modul de crestere a acestora este, atunci cand se intervine la modul de crestere a legumei cu chimicale cau alte metode care ii scade din calitate legumei foarte mult si care poate participa la dezvoltarea aparitiei unor anumite boli. Asadar, seminte rosii puteti cumpara cu incredere de la producatori de seminte rosii care prosuc si alt tip de seminte fara a va teme ca exista posibile sanse de imbolnavire in urma folosiri legumelor.

Rosiile cherry pot fi crescute fara grij in orice gradina, atat timp cat pamantul a fost intretinut si curatat peentru a permite semintei sa se dezvolte si sa creasca.

Seminte rosii si modificarea genetica a rosiilor

Seminte rosii sunt comercializate si foarte bine vandute in Romania, cu totii cand mergem la tara la bunica / bunicul si vedem ca are in gradina rosii normale cat si rosii cherry, acestea din urma pe care le furam mereu fara sa fim prinsi de buncii. Modificarea genetica a rosiilor a devenit tot mai des intalnita si multa lume nu poate face diferenta intre rosia modificata gentic si cea nemodificata genetic. Este trista situatia, insa trebuie sa ne informam si sa stim ce cumparam si ce mancam, deoarece cancerul este tot mai raspandit iar cauza lui se presupune ca ar fi – printre altele – consumul de legume modificate genetic.

Rosiile modificate genetic le puteti recunoaste dupa forma, sunt toate aproape de aceasi dimensiune si mai tari. Rosia modificata genetic mai poate fi recunoscuta si atunci cand o taiati pe jumatate si vedeti seminte rosii putin in interiorul acesteia iar zeama este usor gelatinoasa. Si atunci cand se lasa rosia timp de 2 sau 3 zile la frigider iar aceasta nu se inmoaie inseamna ca a fost modificata genetic.

Seminte rosii si regim cu ajutorul rosiilor

Dupa cum am vazut mai sus decat sa cumparati rosii de la magazin sau de la supermarket mai bine cumparati seminte rosii si le plantati singuri pentru a fi siguri de calitatea rosiei.

Daca vreti sa slabiti si va ti hotarat sa tineti regimul pentru mai mult timp cum ar fi 2 sau trei luni, puteti alege ca aceste luni sa fie cele de vara cand va puteti permite sa cumparati seminte rosii de la www.seminte-ingrasaminte-turba.ro si sa le plantati in gradina pentru a avea rosii bio atunci cand veti urma regimul stabilit. Cu ajutorul rosiilor car au doar 60 de kcal pe 100 de grame puteti slabi repede si foarte usor, deoarece acestea pot fi foarte usor folosite in salate, la micul dejun cat si in timpul zilei alaturi de alte legume sau putina carne de pui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare