Scurt istoric a carucioare cu landou

Primul carucior a fost produs de catre Manel Jane care a construit primul carucior pentru copilul sau propriu, in anul 1932. Mai tarziu, la sapte ani dupa aceea, in 1939 a fost construit primul carucior din lemn si cauciuc care avea spatarul portabil. O scurta evolutie a carucioarelor sa produs intre anii 1970 – 1990 cand au aparut imbunatatiri semnificative a carucioarelor cum ar fi producerea acestora din aluminiu, astfel scazand semnificativ din greutatea caruciorului. Tot in acea perioada a aparut si unele carucioare cu landou care pot fi gasite si azi la un pret accesibil.

Manel Jane este si cel care infiinteaza primul laborator pentru testarea scaunelor auto, in anul 2003. Multe firme care produc carucioare cu landou tin de de firma Jane.

Forma pe care o au carucioare cu landou

Firma care produce carucioare cu landou asigura comfortul bebelusului pana ce acesta incepe sa isi tina capul si poate sta singurel in fund fara a mai avea nevoie de carucioar cu landou, acesta (copilul) putand fi tinut si intr un carucior sport. Carucioare cu landou sunt indicate pentru copii pana in 6 luni cel mult 1 an, dupa aceea copilul nu mai fiind la fel de firav si putandu se deplasa mai usor cu el. In momentul in care unele carucioare cu landou asigura comfortul copilului totodata reda si liniste parintilor care au cumparat acest carucior.

Carucioare cu landou si pretul acestora

Cu totii ne dorim un carucior incapator, comfortabil, sa fie plin de jucarii, sa aiba multe buzunare etc., dar costul unui carucior este foarte variat in functie de totate aceste pretenti pe care le expunem atunci cand vrem sa achizitionam unul. Carucioare cu landou sunt unele dintre cele mai vandute produse pentru copii. Multi parinti cumpara carucioare cu landou, deoarece landoul poate fi detasat si folosit si atunci cand acestia vor sa mearga cu masina fara a trebui sa cumparam un scaunt auto separat atunci cand vor sa merga cu copilul undeva.

Pretul unui carucior cu landou este destul de costisitor de aceea este bine sa puneti din timp niste banut deoparte inainte ca bebelasul sa se nasca.

Un carucior cu landou poate fi gasit la un pret cuprins inte 5.000 lei si 40.000 lei.

Carucioare cu landou vs carucioare fara landou.

O prima diferenta intre carucioare cu landou – www.Magazinul-mamicilor.ro si carucioare fara landou este aceea ca in cele din primul caz nou – nascuti au un comfort maxim iar un copil nou-nascut poate sta in el pana ce invata sa isi tina capul in timp ce un carucior simplu, fara landou poate fi folosit pana ce copilul invata sa mearga singur. Carucioare cu landou sunt mai grele in general decat carucioarle sport dar asta nu este o problema atunci cand mergem la cumparaturi sau urcam cu liftul. In timp ce carucioarele simple sunt concepute ca si niste scaune, carucioare cu landou sunt ca si un pat pentru cei nou-nascuti, ei au nevoie de acest landou deoarece pana in 6 luni majoritatea timpului ei dorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare