Scandalul termoscanarii si viziere de protectie.

Acum cateva zile in fata unui hypermarket aflat in Bucuresti, un scandal a fost iscat de 3 cetateni, acompaniati si de alti trecatori, deranjati fiind ca purtau si masti si viziere de protectie iar acestea nu pot intra in magazin fara sa le fi luat temperatura. 

Femeia, vazand ca agentul de paza nu doreste sa o lase sa intre, incepe sa insire regulile incalcate de catre agentul de paza direct din Constitutia Romaniei. 

Asa a aparut scandalul in fata renumitului Kaufland din Ferentari. In prima faza, pe Facebook si nu numai au aparut fel si fel de comentarii ce sustineau pe aceasta doamna complet nevinovata. 

Presupusa manipulare din fata magazinului si antitermoscanarea

 

In ultima perioada chiar daca majoritatea pesoanelor poarta masti si viziere de protectie, au aparut cateva din hiturile ce ne-au obisnuit – anti-vaccinarea. 

Cospiratii exista mereu, insa acestea cu termoscanarea, sunt putin depasite. Mai exista si teorii cum ca exista oamenii ce dezvolta un vaccin anti covid cu cipuri pentru ca oamenii sa fie urmariti tot timpul.

 

Videourile sunt puse alandala, iar video este pusa pe atentia publicului ce este socata de interventia agentilor de politie – creand astfel ideea ca acestia I-au saltat pe cetatenii ce purtau masti si viziere de protectie insa acestia doar au refuzat si simpla termoscanare. 

EVZ a titrat indata episodul de brutalitate facand ca politia sa pice iar prost in fata publicului. 

 

Actiunea din fata magazinului Kaufland este o mica continuare a protestelor din Piata Victoriei pentrecute cu o zi dupa ce iesirea din starea de urgenta. Majoritatea protestatarilor nu purtau masti sau viziere de protectie.

 

De ce este importanta purtarea unei viziere de protectie 

 

Vizierele de protectie se pot gasi la o simpla cautare pe internet. Noi am gasit pe cei de la Medikal Boutique sau www.mboutique.ro pentru ce vor sa acceseze aceasta pagina. Preturile lor difera de la 14,99lei cea mai ieftina pana la 34,99lei – cea profesionala. Importanta unor viziere de protectie impreuna cu cea a purtarii a unor masti este foarte ridicata – astfel scazand sansele catre a intercepta acest virus. 

 

Zilele trecute, fabrica de la Gaesti Artic, detinuta de Beko si mai nou si o alta fabrica de inghetata de la Sebes sunt inchise datorita nepurtarii corespunzator a echipamentelor de protectie – masti si viziere de protectie. Aceste firme sunt inchise, amendate si puse sa dezinfecteze spatiile unde oamenii lucreaza. 

 

Cat de important este sa ai grija de angajatii tai?

 

Am fost si noi curiosi si am dat un mail cu aceasta intrebare la cei mentionati mai sus. “In ultima perioada am simtit o mica crestere a comenzilor destinate celor ce lucreaza in grup comun. Se pare ca majoritatea ce au firme, au inteles exact cat de important este ca sa ai grija de angajatii tai. Cele mai multe comenzi vin pe partea de viziere de protectie, pentru ca acestea pot fi personalizate si la bioicide si masti. Ne dorim sa stim ca putem ajuta foarte mult firmele tip corporatie cu aceste viziere de protectie – pentru ca de aceea suntem aici cu preturi foarte ok in comparatie cu hypermarketurile si alte magazine online” 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare