Putin cam racoare in casa, dar nu imi fac problema

Asta pentru ca am la indemana o aeroterma electrica Vornado USA cu ajutorul careia voi fac imediat cald si bine in casa. Avand un consum mai mic decat un calorifer electric, dimensiuni mai mici dar un impact la fel de mare asupra incalzirii si ventilatiei aerului dintr-o camera.

Este important ca in casa sa avem mereu o temperatura potrivita in orice anotimp al anului asa ca folosim diverse metode pentru a obtine asta. Pe timp de vara folosim fie aparate de aer conditionat, fie ventilatoare sau alte dispozitive, potrivite pentru o anumita incapare, iar pe timp sa iarna trecem la aparatele de incalzire. Acestea sunt potrivite chiar si daca avem instalata o centrala termica, pentru ca le putem utiliza in zilele in care nu este atat de frig si nu este nevoie sa bagam in functiune centrala.

O aeroterma Vornado USA poate incalzi o camera destul de repede si la o temperatura potrivita, avand motor puternic de 1500 W si trei trepte de incalzire din care o putem alege pe cea mai potrivita. Este totodata foarte silentioasa, avand un nivel sonor de doar 51dB asa ca o putem utiliza si pe timp de noapte fara a ne afecta somnul.

Brandul Vordado, de origine Americana are o experienta de peste 70 de ani in realizarea de sisteme de incalzire si circulatie a aerului, avand produse capabile sa ventileze eficient aerul intr-o incapare pentru o uniformizare a temperaturii create. Aceasta are 5 ani garantie.

In ceea ce priveste siguranta, aeroterma este dotata cu termostat si cu protectie la supraincalzire dari si cu o functie care opreste automat functiile de incalzire si de ventilatie la o inclinare mai mare de 10° a aparatului. Este de asemene si foarte portaibila, avand dimensiuni mici o greutate de doar 2,4kg asa ca poate incapea fara probleme intr-o sacosa si in masina pentru a o putea utiliza acolo unde este nevoie.

Nici la capitolul design aeroterma nu dezamageste, fiind foarte aratoas, cu un aspect compact si modern, realizata din materiale de calitate, rezistente la incalzire si la diverse lovituri accidentale.

Alte articole Populare