Profile perforate pentru proiecte in constructii si domeniul industrial

profil perforat ROFIX INSTAL

Constructiile si domeniul industrial au luat un avant important in ultimii ani datorita progreselor inregistrate in privinta componentelor folosite si in privinta uneltelor folosite. In randul acestora se regasesc inclusiv componente si piese pentru imbinarea diferitelor structuri. In vederea realizarii unei lucrari de durata si cu rezistenta la sarcini mari este foarte important ca orice proiect sa se bazeze pe piese si componente autorizate, care respecta standarde de calitate si de siguranta.

Elementele de prindere si imbinare folosite in diferite proiecte includ si profile perforate. Vorbim despre acele elemente care sunt necesare in vederea sustinerii unor componente pentru o mare varietate de lucrari. In momentul in care ai nevoie de astfel de piese de imbinare si de prindere, ai nevoie de un furnizor autorizat in comercializarea acestor componente. In oferta unui astfel de furnizor vei putea gasi modelul de profil perforat de care ai nevoie pentru proiectul tau.

Profilele perforate si caracteristicile acestora

Profilele perforate sunt realizate din otel zincat si sunt folosite pentru foarte multe proiecte pentru montajul unor echipamente specifice, pentru suspendarea tubulaturii si a diferitelor suporti de echipamente sau pentru a fi utilizate sub forma de pat pentru diferite tipuri de cabluri. Datorita otelului zincat din care sunt realizate aceste componente, rezistenta lor este una indelungata atat la factorii externi de mediu, cat si la sarcinile foarte mari la care pot fi supuse.

Procesul de zincare la care este supus fiecare profil perforat poate adauga rezistenta timp indelungat la coroziune. Din acest motiv aceste profile se pot folosi eficient in acele medii unde vorbim despre umiditate foarte ridicata. Oferta profilelor perforate este una numeroasa si din acest punct de vedere fiecare client se poate decide asupra acelui model de profil metalic perforat necesar pentru proiectul pe care il deruleaza.

In randul profilelor perforate pot fi regasite urmatoarele modele: profil perforat 27x18x1.2×2000 mm, profile perforat cu dimensiunile 41x21x1.5×2000 mm, profil metalic perforat cu dimensiunea 41x21x1.5×3000 mm si profil metalic perforat de 41x41x1.5×3000 mm. Oricare dintre acestea pot fi utilizate in mod eficient pentru a suspenda cabluri electrice, pentru a fi folosite sub forma de pat pentru cablurile electrice sau in cadrul acelor proiecte si lucrari care implica tevi si tubulaturi de tip HVAC.

Oferta diversificata de profile perforate metalice

Atunci cand vrei sa gasesti un profil perforat de calitate ridicata este important sa apelezi la furnizori autorizati in a comercializa astfel de sisteme de fixare. Un astfel de furnizor comercializeaza produse autorizate si certificate din punct de vedere al calitatii si sigurantei.

ROFIX INSTAL SRL este o firma avand o experienta indelungata in importul si comercializarea de astfel de sisteme de fixare, printre care si profile. Odata ce apelezi la aceasta firma, vei putea gasi profilele perforate de care ai nevoie sau alte sisteme de fixare necesare proiectelor pe care le desfasori. Mai mult, la ROFIX INSTAL SRL poti solicita inclusiv consultanta tehnica de specialitate. Intreaga oferta de astfel de sisteme de fixare si informatii suplimentare sunt disponibile pe www.rofixinstal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare