Produse WordPress pe care sa le iei in considerare pentru proiecte

Cateva produse WordPress pe care sa le iei in considerare pentru proiecte care au o calitate premium.

Studiocart este un modul WordPress care ajuta antrenorii, creatorii de cursuri si companiile bazate pe servicii sa construiasca fluxuri de vanzari in cateva minute.

Hub – Responsive Multi-Purpose WordPress Theme este o tema WordPress all-in-one cu performante ultra ridicate, editor intuitiv, caracteristici exclusive si colectie de design premium. Include peste 60 de site-uri web pre-construite, peste 600 de sabloane de sectiuni si peste 100 de pagini interioare.

Solidaffiliate configurati un program de afiliere pentru magazinul dvs. WooCommerce
Construiti, gestionati si urmariti propriul program afiliat din confortul admin WordPress.

Elements Ready Elementor Addons With Header & Footer Builder. Biblioteca de sabloane, sectiunea Ready si optiunea flexibila il fac mai eficient pentru utilizatori. Peste 90 de elemente Elementor Addons si widget-uri Elementor va vor ajuta sa economisiti timp si efort. Meniul Elementor Mega, generatorul de antet si subsol faciliteaza lucrurile pentru crearea de site-uri web nelimitate cu un numar de functii.

Ohio – Creative Portfolio & Agency WordPress Theme. Ohio – este o tema multifunctionala, minimalista, superba, versatila, tematica de prezentare creativa, cu experienta clara a utilizatorului, de care aveti nevoie pentru a construi un site web modern si functional si pentru a incepe sa va vindeti produsele si serviciile. Acesta vine cu cel mai popular plugin pentru pagini WordPress WPBakery Page Builder (fost Visual Composer) si ACF Pro pentru setarile temei.

Filter Everything — WordPress/WooCommerce Product Filter. Urmatoarea generatie de WordPress Filter si, de asemenea, WooCommerce Product Filter, care va permite sa construiti un sistem puternic de filtrare cu fatete, dupa orice criteriu. Filtreaza orice tip de postare, inclusiv produse personalizate si WooCommerce, bine concepute si au caracteristici utile de filtrare.

Borne – Agency Portfolio WordPress Theme. Borne este o tema creativa WordPress pentru saas, software, pornire, aplicatie mobila, agentie si produse si servicii conexe. Borne este incarcat cu o multime de caracteristici, elemente si blocuri, optiuni care ofera utilizatorilor sai o flexibilitate reala pentru a crea un site web dinamic si profesional in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare