Piese erbicidatoare de la Vizoma – Utilajul tau este grija noastra

PIESE ERBICIDATOARE
Ierbicidarea este o practica comuna in ziua de azi atat pentru micile gospodarii cat si pentru marile ferme. In ziua de azi este extrem de dificil sa practici o agricultura productiva fara sa o protejezi de buruieni sau daunatori. A detine instalatii si piese erbicidatoare devine astfel o necesítate, la care din ce in ce mai multi fermieri apeleaza. Pur si simplu nu isi mai pot permite sa piarda inca o recolta.

Piese erbicidatoare – La Vizoma, calitatea si siguranta  se intalnesc intr-un singur magazin online

A-ti proteja culturile de toate plantele care ar putea capta apa existenta in sol, ai nevoie de accesorii care sa te ajute la aceasta. Fie ca este vorba de sisteme portabile sau pe tractor, operate manual sau automatizate, eficienta la aplicare depinde de grija si mentenenta echipamentului in dotare.

Iata cateva lucruri de care sa tii cont pentru a-l putea folosi un timp indelungat si pentru a nu avea nevoie de piese erbicidatoare:

  1. Siguranta inainte de toate

Toate echipamentele si instalatiile, dar si produsul chimic folosit, vin cu instructiuni de folosire. Este primordial a le citi inainte de a te apuca de treaba. Ai grija ca intelegi fiecare pas si termen folosit.

Foloseste echipament de protectie, este esential pentu viata ta. Tot datoria ta este de a depozita corespunzator fiecare piesa, accesoriu sau produs chimic, pentru a evita pierderea sau deteriorarea acestuia.

  1. Invata cum sa folosesti echipamentul inainte de a-l folosi efectiv

Invata toate datele tehnice necesare unei bune functionari. Chiar daca iti ia ceva timp, nu il considera nesemnificativ. Cere un ghid de folosire sau cere unei persoane instruite sa iti arate cum functioneaza si ce pasi sa urmezi pentru a-l pune in functiune.

  1. Verifica tot ce este de verificat

Ideea ca „merge si asa” nu ar trebui sa existe. Lucrul pe jumatate facut nu este niciodata un lucru bun, iar ce faci tu cu mana ta este cel mai sigur lucru.

In ceea ce priveste accesoriile, ele trebuie verificate de cel putin doua ori inainte de a le pune in functiune. Verifica furtunele, presiunea, containerele de apa, nivelul de ulei, duzele si tot ce tine de tractiune.

Pentru a nu ramane fara unealta cand ti-e lumea mai draga, si stim ce inseamna acest lucru cand vine vorba de agricultura, cauta sa faci revizia regulat, cel putin o data pe an, de catre un profesionist sau o firma de mentenenta.

  1. Cauta doar piese de rezerva de calitate

Ideal ar fi ca selectia utilajului de ierbicidare sa nu se faca pe baza de pret. Calitatea pieselor, materialul din care acestea sunt facute si cat de des sunt folosite, spun multe despre rezistenta in timp a pieselor. Pentru ca pot exista diferente intre producatori, cel mai bine este sa procuri piese originale.

Vizoma – Cele mai bune piese erbicidatoare pentru o productie agricola de invidiat

La noi gasesti tot ce ai nevoie pentru ferma ta agricola. Pe langa utilaje agricole noi – freze, grape, prasitori , etc – si echipamente second hand, suntem si detinatorii  unei game variate de piese de schimb.

Te invitam online pe www.vizoma.ro pentru a ne cunoaste mai bine si a vedea cum te putem ajuta.


CONTACT:

Adresa: Str. Aiudului, nr 7, Cluj-Napoca

Email: vinczezoltan77@yahoo.com

Tel: 0723 447 590

Tel: 0748 794 436

Tel: 0758 479 712

un comentariu la “Piese erbicidatoare de la Vizoma – Utilajul tau este grija noastra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare