Pentru inchiriere schele mobile, alegeti schele-metal.ro!

inchiriere schele mobile 1

Schelele metalice reprezinta un must-have in domeniul constructiilor, mai ales pentru acele companiii care ofera servicii de reparare si tencuire fatade, dar si pentru cele care asigura servicii la inaltime si trebuie sa ajunga cat mai usor si in siguranta, in zonele dorite.

Compania noastra ofera spre vanzare schele metalice fixe si mobile. De asemenea, puteti opta pentru servicii de inchiriere schele mobile si fixe. Acestea pot fi executate la comanda in configuratia dorita sau puteti opta pentru variante standard disponibile in oferta noastra. Pentru orice tip de schela ati opta, va asiguram ca lucrarile voastre se vor desfasura in conditii optime de siguranta intrucat acordam o importanta deosebita acestui criteriu, realizandu-le conform normelor europene.

Inchiriere schele mobile sau fixe – o varianta mereu la indemana!

Daca din varii motive nu doriti sa achizitionati schelele de care aveti nevoie la un moment dat in activitatea voastra, puteti opta oricand pentru servicii inchiriere schele mobile sau fixe, apeland la ajutorul specialistilor nostri. Acestia va vor veni in intampinare cu solutii personalizate care sa va scoata din impas. Preturile pe care le practicam pentru serviciile oferite sunt corecte si avantajoase.

Schela mobila la fel ca si schela fixa poate fi utilizata ca schela de sustinere sau de siguranta.

Acestea pot fi prevazute cu roti pivotante cu autoblocare pentru un plus de siguranta, precum si pentru o deplasare facila.

Despre inchiriere schele mobile

Indiferent ca optati pentru inchiriere schele mobile sau pentru inchiriere schele fixe, va asiguram ca nu veti regreta alegandu-ne ca si partener. Suntem orientati spre obtinerea satisfactiei clientilor, oferind intotdeauna solutii optime si personalizate, la preturi competitive. Schelele furnizate sunt testate in prealabil si verificate in mod amanuntit de catre specialistii nostri pentru a ne asigura ca toti clientii nostri se bucura de cele mai bune produse. Executia schelelor se face din teava de otel tratata impotriva coroziunii sau din alte materiale, la cerere, daca este cazul. Durabilitatea si rezistenta sunt garantate, precum si stabilitatea si siguranta in exploatare. Transportul poate fi usor realizat, la fel ca si montajul, datorita masei relativ scazute a schelelor.

Furnizam toate accesoriile si componentele aferente, inclusiv instructiunile pentru (de)montare, insa recomandam ca operatiunile respective sa se efectueze doar de personal specializat.

Optati pentru servicii inchiriere schele mobile si nu veti regreta!

Serviciile de inchiriere schele mobile reprezinta o alternativa excelenta la achizitionarea lor mai ales atunci cand nu dispuneti de bugetul necesar sau nu doriti sa le utilizati decat o perioada determinata de timp. Astfel, investitia va fi mult mai putin costisitoare, iar voi veti putea derula activitatile specifice intr-un timp redus, livrand clientilor rezultate de exceptie, care sa ii multumeasca pe deplin.

Schelele mobile si schelele fixe sunt un ajutor de nadejde in momentul in care efectuati lucrari la inaltime, atat in interiorul, cat si la exteriorul cladirilor, fie acestea blocuri de locuinte, centre comerciale, hale industriale etc.

Pentru inchiriere sau achizitionare schele metalice (fixe sau mobile), nu ezitati sa ne contactati cat mai curand. Echipa noastra se va asigura ca va ofera consultanta de specialitate pentru luarea celor mai bune decizii. Va garantam un raport avantajos calitate-pret!


CONTACT:

TELEFON:  0724375411  |  0726260029

EMAIL: office@schele-metal.ro 

WEBSITE: www.schele-metal.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare