Pe Si-law.ro se afla omul care iti face dreptate, cand lucrezi in Israel

Un avocat de nota 10 este pregatit sa plece sa isi apere clientul in orice moment. Sa zicem ca se organizeaza un flagrant la miezul noptii, ca ai fost luat de politie si dus la arest! Ce faci daca abia ai venit in Israel, nu stii ebraica, iar in engleza abia te descurci sa intrebi unde este gara si sa iti iei ceva de mancare. In camera in care esti dus se afla infractori periculosi care au impresia ca esti plin de bani, daca ai venit in tara lor. Vor veni amenintatori catre tine, ti se vor adresa si vor considera ca ii sfidezi, fiindca nu poti sa le raspunzi.

Nu-i asa ca te simti deznadajduit? La ora aceea translatorii dorm si poti nimeri unul care sa traduca exact ca nuca in perete. Te-ai gandit ca ai nevoie de cineva care sa stie limba ta si sa iti apere interesele?

Pe www.si-law.ro  gasesti omul potrivit care iti apara interesele la orice ora si este roman ca tine, dar cunoaste la perfectiune legile statului Israel. In plus, Samy Ilie, caci despre el este vorba, stie si engleza si ebraica si romana, deci va fi translatorul perfect fiindca va cenzura din traducere ceea ce tu spui impotriva ta.

Da, se mai intampla sa fii atat de extenuat, incat sa nu te poti controla, sa nu cunosti legile si sa ai impresia ca si la ei este ca la noi!

Te sfatuiesc sa nu scoti un cuvant, pana nu vine Samy Ilie sa te apere sau sa te sfatuiasca!

Omul nostru a scris istorie in legislatia Israelului, fiindca are o cariera impresionanta ca sef al procurorilor, ca investigator al unor cazuri grele de omucidere sau de incalcare a securitatii nationale.

Dedicat meseriei s-a achitat exceptional de fiecare sarcina pe care a primit-o, castigandu-si in acest mod respectul instantelor. Simultan cu activitatea prestata si-a perfectionat cunostintele despre legislatia statului pe care l-a servit cu onestitate.

Apararea construita de el are argumente solide, Samy Ilie stiind sa jongleze cu persuasiunea in orice situatie.

In prezent, el se dedica apararii drepturilor romanilor sai, fiindca ii sunt dragi si ii considera fratii sai.

“Sunt perioade in care am si 3-4 procese grele pe zi, dar nu renunt la niciun roman care are nevoie de mine! Ma implic in tot ceea ce fac si pentru ca pun suflet in orice fac, obtin victorie dupa victorie pentru clientii mei”, declara Samy Ilie.

Cat despre romanii pe care i-a ajutat acestia nu pot uita:

-interventia providentiala a acestui avocat de nota 10 care i-a eliberat pe cautiune. El a facut toate demersurile si tot el i-a sfatuit sa isi rascumpere libertatea, fiindca arestul este traumatizant.

-recuperarea permiselor de conducere, cand credeau ca nu se mai pot deplasa cu masinile personale, cumparate sa ajunga mai usor la serviciu. Samy Ilie le-a obtinut prin demersurile sale secrete in 2-3 zile.

-castigarea proceselor civile si penale, cand se credea ca totul este pierdut, fiindca nu existau suficiente dovezi ale nevinovatiei. Samy Ilie a adunat dovada cu dovada jertfind timp pentru asta.

-gratierea dupa ce Samy Ilie a redactat scrisoarea de gratiere catre presedintele tarii.

-obtinerea vizei legale de sedere in Israel si de lucru legal si implicit, evitarea expulzarii.

-consultanta fiscala in cazul deschiderii unei afaceri in aceasta tara si reprezentare intr-un proces fiscal.

Samy Ilie este aliatul tau impotriva nedreptatii pe teritoriul statului pe care l-a slujit cu credinta aproape 40 de ani. Acest neobosit om al legii se dedica apararii drepturilor romanilor, fiindca a analizat nevoia acestora de un avocat bun, onest si care sa ii inteleaga si s-a angajat in aceasta lupta.

Un avocat bun valoreaza mai mult decat aurul, fiindca el isi pune toata priceperea in apararea cu onestitate a clientului sau. In Romania ei au la dispozitie mii de avocati foarte buni si au si posibilitatea sa se adreseze CEDO, cand sunrt nedreptatiti, dar acolo, departe, la cine sa apeleze? Da dovada de multa omenie omul care se pozitioneaza ca scut al fratilor sai in fata legilor straine.

“Ma simtea pierdut intr-o lume necunoscuta, care imi devenise si ostila, mai ales ca nu stiam ce doreste de la mine. Am avut noroc ca familia a gasit site-ul maestrului, iar el a venit seara, tarziu sa ma elibereze pe cautiune. Gratie interventiei sale autoritatile au inteles ca au gresit in ceea ce ma priveste, iar noi ne-am continut excursia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.” (M.I, ziarist)

“Pasiunea mea pentru fotografii era sa ma coste libertatea. Mi-a placut edificiul pe care l-am fotografiat din 5-6 unghiuri si nu intelegeam ce imi spun politistii. Mai tarziu, mi s-a confiscate aparatul si am fost dus la politie. M-am linistit, cand a venit Samy Ilie si mi-a vorbit romaneste. Am avut noroc cu un prieten bun care avea datele lui de contact si l-a chemat sa ma apere.” (J.L, fotograf).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare